Zima koja dolazi nekome ce ostvariti snove,a nekome slomiti srce!

Zima koja dolazi nekome ce ostvariti snove,a nekome slomiti srce!

2021-11-30 0 By Admin

 Zima je pred nama. Saznajte  sta vam donosi,    i ko ce biti srecniji nego ikada…

 

  OVAN

Moramo reci da zima koja je pred vama nece doneti nista posebno. Ali, to ni u kom slucaju  ne znaci da treba da ocajavate.  Naprotiv. Samo se posvetite  sebi i naucite da cenite ono sto imate. Onda cete biti  srecni na neki nacin.

 

 BIK

Vazno je da kazemo da su pred vama dani tokom kojih cete morati da donesete neke odluke. Da shvatite sta je ono sto zelite i sta je ono sto vam treba za iskrenu srecu.

Neke odluke koje donesete mogu da vas odvedu ka  sreci o kojoj sada samo mastate.

 BLIZANCI

Zima koja je pred nama ce biti prilika da shvatite sta je ono sto zelite i sta je ono sto vam treba za srecu. Moguce je da cete se zaljubiti,  ali to ne znaci da ce to biti ona prava ljubav.

Samo polako,sve kockice ce se sloziti kad dodje vreme za to.

 RAK

Vama naredni period nece doneti nista posebno. Ali, to ni u kom slucaju ne znaci da treba da    ocajavate, niti da pravite velike planove.

Najlepse se stvari dese onda kada im se najmanje nadamo. Imajte to na umu.

 

 LAV

Vazno je da kazemo da su pred vama dani tokom kojih cete ostvariti svoje snove. Zima koja je pred vama ce  biti vrlo lepa. Ovo se posebno odnosi na polje emocija.

Moguce je da cete se uveriti u necije emocije.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Ono sto morate da znate jeste da ce ova  zima biti savrsena za ljubav. Vi ste neko ko zna sta zeli i bitno je da tako  i ostane.   Moguce je da ce neke vase zelje konacno biti ostvarene u danima koji ce uslediti. Razmislite o tome.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2