Ova godina je bila losa jednom znaku , ali ce mu njen kraj zavrteti tocak srece!

Ova godina je bila losa jednom znaku , ali ce mu njen kraj zavrteti tocak srece!

2021-12-21 0 By Admin

VAGA:

Vase ce price da dodsju u obzir samo kod jedne osobe. Ona vas uvazava, voli, prasta vam i veruje. Vreme je za promene jer ste mnogo gresili kod nje.

U znak zahvalnosti morate joj dati do znanja da znate da ste gresili. Vase tiho kajanje ce izmoliti njen oprostaj za sve.

 

SKORPIJA:

Za ovu godinu ste se nadali da ce biti vas puni pogodak, ali nije. Tu ste bili neko ko se prevario, vodjen zanosom.

Tek sada shvatate da ste bili u velikoj zabludi i da je vreme da krenete dalje. Tek cete da budete srecni, zadovoljni i spunjeni.

 

STRELAC:

Vasa osecanja  se menjaju vrlo cesto i partner vam zamera na tome. Vreme je da se uozbiljite  i da se izjasnite po pitanju planova.

Morate znati tacno sta zelite od ove veze, ljubav , trajnu vezu ili tek provod. Tek tada cete se moci tacno i jasno da izjasnite.

 

JARAC:

Ono sto vas lomi jesu vase  zelje koje se ne poklapaju sa onim sto zeli vas partner. On je avanturista i zeli da uziva u zivotu.

Vi ste emotivni, cenite prave vrednosti i zelite trajnu vezu. Ako tako potraje i ovih dana, znacete sta vam je ciniti!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Niste se nadali nekoj promeni, jer je sve ukazivalo na kraj. Ali ono sto sledi ovh dana , za vas ce biti kao san.

Slede vam prelepi trenuci, ljubav i poverenje, kao da je uvek bila prisutna. Tako ce sudbina u vasem zivotu da zavrti tocak srece, i sve ce biti prelepo.

 

RIBE:

Pravo je vreme da saberete sve sto se desavalo u toku godine i napravite presek. Ako budete zadovoljni presekom, nemojte nista da menjate.

Kako stvari stoje, trebacete samo da se izjasnite da li zelite sve isto i da ostanete sa starim partnerom. I vasa naredna godina ce poceti u veselju.

 

Stranice: 1 2