11.01.2022: Sta vam govore tri jedinice i tri dvojke -novi pocetak, sansa  ili opomena?

11.01.2022: Sta vam govore tri jedinice i tri dvojke -novi pocetak, sansa ili opomena?

2022-01-10 0 By Admin

VAGA:

Numerologija vas tera da se duboko zamislite i vidite sta vam je ciniti. Ako ste do sada i bili neodlucni, vise ne smete biti. Shvatite ove dane kao opomenu da  ocvrsnete i budete svoji. Vreme je da  znate sta hocete i sta zelite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA:

Ovakav  datum niste odavno zapazili, ali sada kada je tu, nije slucajan.Vreme prolazi i red je da se okrenete ka konkretnim stvarima.Kada se brojevi zberu, ukazace vam na veliko iznenadjenje koje sledi. Mozda nesto sto niste ocekivali odavno, i cemu ste se prestali nadati.

 

STRELAC:

Vasa  prilika je da te tacno znali da ce vas neki odredjeni datumi da usmere. Bas sada, kao po nekom zadatku, dace vam zelju da resite neku enigmu. Odavno ste nesto trebali resiti, ali ste odlagali dugo. Ovi dani su vam dani upozorenja da odredite cilj za naredne mesece.

 

JARAC:

Odavno ste hteli nesto novo, ali do sada ste se povlacili. Kada ste hteli da se  sredite, uvek vas je neko  sputavao. Ovi dani su dani vase velike promene, i vreme je da izadjete iz senke. A ta senka ce morati da padne na jednu osobu, znate vec koju!

 

VODOLIJA:

Jako ste  uporni, jer stalno ste na novom pocetku, ali sansa ostane neiskoristena. Cim krenete za svojim srcem, ono vas vrati nazad, pa se vracate  na staro. Vi cete se morati odmaci od pocetka i znati da grabite napred.  Dokle cete nazad, sada ste opomenuti da nema nazad!

 

RIBE:

Na datum sa vise jedinica i dvojki, gledajte kao na dobar znak. Vreme je za konacnu odluku, koja ce vas jednom dovesti na pravi put. Svi putevi i sto staza, do sada je bilo  samo da pokusavate izaci iz zacaranog kruga. Sada cete morati u zivot, medju svet, smeli ili ne smeli!

 

Stranice: 1 2