Ljubavni horoskop za 12.januar: Ovaj znak ce biti zaprosen!

Ljubavni horoskop za 12.januar: Ovaj znak ce biti zaprosen!

2022-01-11 0 By Admin

Ma kako da su slabe mogucnosti, ovog dana ce jedan znak biti zaprosen jer staje na ludi kamen! Mozda ste to vi!

OVAN:

Vasa ljubav se dovodi u pitanje, a da niste svesni toga. Sta se zbiva i zasto, ni sami niste svesni. Dok se neki raduju, vi kao da tonete i to vas plasi. Moracete  biti mnogo jaci, i pokazati da mozete vladati situacijom ,ma kako slaba mogucnost  za to bila!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK:

Imate veliki problem o kojem ne smete nikome da pricate. Zapali ste u novcanu krizu, a imate i brojne dugove. Slaba je mogucnost da zaradite nesto sa strane, a grcate u problemu.Nekako se prenesite do polovine meseca, pa trazite deo nadoknade.

 

BLIZANCI:

Za vas je jedino vazno da se vase reci  stignu do necijeg srca. Sve sto sanajte i mastate, vreme je da sprovedete u delo. Neka vas partner vidi da znate da cenite emocije koje vam on upucuje.Vreme je da se stope srca  u ovome danu i zakucaju kao jedno.

 

RAK:

Sve vase nemirne misli, odbacuju mogucnost , da ce biti drugacije. Nosi vas los predosecaj i vreme je da se suocite sa cinjenicama. Neka i partner iznese svoje zakljucke, ali neka ih potkrepi cinjenicama.Danas se cita crno na belo, pa kako kome bude!

 

LAV:

Gorko se kajete sto niste bili jaci i odbranili svoju ljubav.Mogla je biti mnogo jaka, ali ste sve uprskali.Sbvise ste bili slabi kada ste je trebali odbraniti.Mozda ce vam se danas ukazati mogucnost da neke stvari znatno popravite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

DEVICA:

Nikako da se srede vase misli i da da konacno saberete osecanja.Vasa situacija vam ne pruza  mogucnost izbora. Zato budite od onih koji ce  znati sta da cine, jer ni ovako ne ide vise. Vasa je sreca da sabirate ono sto je najbolje i da iznesete taj deo pred partnera.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2