Ljubav na prvi pogled, raskid ili prosidba: Izaberi leptira i saznaj sta ti sledi!

Ljubav na prvi pogled, raskid ili prosidba: Izaberi leptira i saznaj sta ti sledi!

2022-01-11 0 By Admin

Ako te najvise privlaci leptir broj   dva:

Ako si izabrao ovog leptira, i ako kraj sebe imas nekog, znaj da je moguce da ce doci do toga da ti ta osoba predlozi da vasa ljubav predje na neki veci nivo. Vrlo je moguce da ces biti zaprosen,  vrlo je moguce da ce voljena osoba da ti saopsti da zeli kraj tebe da provede ostatak svog  zivota. Naravno da si ti  taj koji ce  doneti konacnu odluku, ali ako iskreno volis,  nema razloga da razmisljas o tome sta treba da kazes.

Naravno, imas svo pravo ovog sveta da trazis vremena da razmislis, ali ako volis iskreno onda se raduj unapred jer ce tvoja ljubavna zelja da se ostvari   i da  pocnes da zivis svoju pravu ljubavnu bajku.

Ako si sada slobodan, a izabrao si ovog leptira… Onda znaj da je samo pitanje dana kada ces upoznati osobu koja ce tvom zivotu dati novi smisao. Da   je samo pitanje dana kada ces doci u situaciju da upoznas nekog. Nekog ko ce te voleti onako kako si oduvek zeleo i sanjao…

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako te najvise privlaci leptir broj   tri:

Ako si izabrao ovog leptira, znajk da je samo pitanje dana kada ce doci do jednog susreta koji ce u tvom  zivotu da promeni sve. Ti si mozda osoba koja cak i ne veruje u to da postoji  susret pri kome odmah dvoje ljudi shvate da je to-to. Da se konacno nadju. I da se vise nikada ne razdvoje.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce se to desiti i da ces napokon moci da kazes da si srecan.   Osoba si koja ume da se bori za ljubav,ali sada ces konacno  upoznati nekog  ko ce zeleti i umeti da se bori za tebe.

Ovaj leptir je znak   velike srece koja dolazi u tvoj zivot. Ovaj leptir je dokaz da polako dolaze dani koji su stvoreni za tvoju veliku srecu.

 

Stranice: 1 2