Ljubavni horoskop za 12.januar: Ovaj znak ce biti zaprosen!

Ljubavni horoskop za 12.januar: Ovaj znak ce biti zaprosen!

2022-01-11 0 By Admin

VAGA:

Bili ste mnogo  jaci a sada ste totalno slabi. Strepite od partnerove reakcije, a zelite je izneti partneru bez ustezanja. Doneli ste vaznu odluku  i zelite da je iznesete partneru bez ustezanja.Niste ni svesni da cete biti zuzetno jaki.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA:

Ponovni susret sa bivsom se desio i sada ste opet na klackalici zelja. Niste nacisto sa srcem  i svojim osecanjima, a cini vam se da je jos volite. Postoji slaba mogucnost da cete se opet naci jedno uz drugo. Mogucnost, makar i minimalna, moze da razgori plamen ponovo.

 

STRELAC:

Vi cete konacno da stanete na ludi kamen, a da o tome necete razmisljati. Necete cak biti ni deo te teme koja ce se pokrenuti.  Jednostavno cete u momentu biti zaproseni i odgovor cete reci cas pre. Zaljubljeni ste, volite partnera  i sta se tu ima razmisljati? Vas odgovor je da!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC:

Nikako da se srede vase misli koje vas vuku  u mirnu luku. Ona vam  stalno izmice i stalno vas  dovodi u losu poziciju. Vi zelite da se vase emotivno polje sredi i da se vase emocije izbistre. Tacno zelite znati sta vas prtner smera po pitanju vase veze.

 

VODOLIJA:

Radujete se dok neki oko vas trepere  od tuge. Sreca vam je pa ste stabilni i  vasa je emotivna veza  dobra. Mada je stanje zadovoljvajuce, ipak uvek postoji mogucnost za bolje raspolozenje i za bolje dane.  Zato cete sebi moci zahvaliti za toleranciju, ali i partner ima zasluge.

 

RIBE:

Vas stil je da se radujete, cak i kada  nije vreme radovanju.Vasa  pozitivna crta u vama, zna da deluje i u najtezim i najlaksim  situcijama. Zato se radujte  sto ce vam partner ovaj dan uciniti posebnim. Vreme je za sitne radosti dva zaljubljena srca.

 

Stranice: 1 2