Znacenje imena MARIJA – kada ona muskarcu ukrade srce, nema zene koja moze da joj parira!

Znacenje imena MARIJA – kada ona muskarcu ukrade srce, nema zene koja moze da joj parira!

2022-01-14 0 By Admin

 Marija. Ovo je ime koje je jedno od najcescih na nasim prostorima.

A Marija, kao zena, svakako da  je posebna, i to je nesto sto moramo da  naglasimo na samom pocetku.  Ovo ime je    nastalo od latinske reci koja u prevodu znaci voljena. No, osim tog  znacenja, ovo ime se prevodi kao cista ljubav, sto je samim tim dokaz koliko je svaka Marija zapravo posebna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zena koja nosi ovo ime  zna jako da voli. Posebno i nesebicno. Njeno srce je veliko i ume da ucini bas sve onda kada joj je do necega stalo. Zena je koja igra posteno, i koja je uvek i u svakom slucaju fer igrac. Zena koja ce dati sve sto ima kada voli, i koja je u stanju da zaboravi na svoje zelje i svoje potrebe kako bi pomogla onima do kojih joj je stalo. Ovo je zena koja ume da se bori za ono sto hoce, ali je svakako neko ko nece graditi svoju srecu na  osnovu  necijih suza.

Zena koja nosi ime Marija ima petlju da prizna sta je ono sto misli i oseca.Istina, vrlo cesto zbog toga pati, ali svakako da joj nikada nece pasti na pamet da odustane od te doze iskrenosti i postenja koje nosi u svojoj dusi. Ako vas ova zena slaze,  znajte da je to uradila samo zato sto nije zelela da vam kaze istinu. Istinu koja je sasvim sigurno toliko bolna da bi vam slomila srce.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2