U noci punog meseca: 18.januar ce doneti ludilo, haos i ljubavne drame!

U noci punog meseca: 18.januar ce doneti ludilo, haos i ljubavne drame!

2022-01-16 0 By Admin

Ovo je prvi  pun mesec u ovoj novoj godini. I evo sta donosi…

 

 OVAN

Vama pun mesec nece doneti nista posebno. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da vi svakako  treba da se zapitate sta  je ono sto zelite i  sta vam za srecu treba. Moguce je da cete morati da donesete odluke na koje niste spremni.

 

 BIK

Bitno je da kazemo dacete u noci kada nastupa pun mesec vi shvatiti da ste tuzni. Da mozda imate sve ali da to nije dovoljno za srecu.

Vreme je da se fokusirate samo na ono sto zeli vase srce  jer cete u tom slucaju biti srecni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Ono sto je vazno da znate jeste da ce vama pun mesec doneti ljubavne drame. Ako ste sada u vezi znajte da su velike sanse da ce vam srce biti slomljeno.

Zao nam je,ali niste voljeni onako kako bi ste zeleli da budete.

 

 RAK

Vazno je da ne obecavate ono sto ne mozete da ostvarite  jer cete u tom slucaju i da se razocarate i da povredite nekog do koga vam je stalo.

Pokusajte vise da mislite na sebe,a manje na ljude oko  vas. U tome nema nista lose.

 LAV

Iako vam je sada jasno da vi kraj sebe  hocete osobu koja vam nikada nece uzvratiti na isti nacin, vi nemate u planu da odustajete. Kada nastupi noc punog meseca vi cete moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili. Pokusajte jos jednom toj osobi da kazete sve sto vam je na dusi.

 DEVICA

Pun mesec vama donosi dramu. Ovo se pre svega odnosi na ljubav. Nista nazalost nije onako kako bi ste vi zeleli da bude. Ali ono sto je cinjenica jeste da ne smete ocekivati cudo   vec se boriti da promenite ono sto se promeniti da.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2