Znacenje imena MARIJA – kada ona muskarcu ukrade srce, nema zene koja moze da joj parira!

Znacenje imena MARIJA – kada ona muskarcu ukrade srce, nema zene koja moze da joj parira!

2022-01-14 0 By Admin

Kada  pricamo o ljubavi, moramo da kazemo jednu veliku istinu : Muskarac koji zavoli zenu koja se zove Marija, voli samo jednom i nikada vise. Voli nju. Jer, kada Marija jednom nekome ukrade srce  i dusu, ne postoji zena koja moze da joj parira. Ovo je zena koja ume da usreci kao nijedna druga i svesna je toga. Kao stvorena je da bude necija supruga i majka,  mada moramo da kazemo da je podjednako uspesna i na drugim poljima i drugim sferama zivota.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ona je zena koja zna da zivot nije lak. Zena koja ne veruje u bajke, vec zena koja ume da istraje u onom sto zeli i koja pri tome nikada ne odustaje.  Ali, imati Mariju kraj sebe znaci znati da je cenis i volis. Ona svakako nije zena koja ce samo da daje, a da nista ne trazi. Istina je da ume da prasta. Da tolerise. Marija dobro zna da zivot nije igra i da se svima nama desava da imamo i mane i vrline. Da cinimo prave stvari ali i da gresimo. Ume ona da da drugu sansu. Ume da oprosti,  ume da voli, da razume… Ali, ako vam jednom oprosti, a vi je nakon toga ponovo razocarate…   Onda je to jednom za sva vremena.

Ova zena jako, jako tesko odluci da nekome okrene ledja. Da ode, da   zaboravi… Ali, ako to uradi onda znajte da ne postoje sanse da vam ikada vise  pridje, da vam vise ikada veruje. Onaj kome jednom ona  oprosti, a on je ponovo rasplace… Taj nema sta da trazi  u njenoj blizini.

Stranice: 1 2