Pun mesec je bio 18.januara i evo kakve je posledice ostavio po tvoj znak!

Pun mesec je bio 18.januara i evo kakve je posledice ostavio po tvoj znak!

2022-01-18 0 By Admin

Mesec, bez obzira bio, mlad ili pun, uvek ostavlja svoj trag i znatne posledice na svakoga, a evo kakve posledice je ostavio na vas znak zodijaka…

OVAN:

Pun   mesec je  upravo nagovestio neke vece promene. U vasem je znaku ostavio brojne posledice, kako nedoumice, tako i rasprave. One su svakako vezane za vaseg partnera i za vas.  Gledajte sta i kako dalje.

 

BIK:

Sve vase situacije su ratoborne i ne zna se kako i kada se ponasate lose a kada bolje. Uvek ste nekako  lose volje a raspolozenje vam je promenljivo. Kod vas ne mora da zaigra mesec da bi se sredile  neke licne varijacije. Ali sada ce vam nesto da krene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI:

Posledice punog meseca ce na vas da deluju korenitim promenama. Vasa ce se ljubav  odjednom poceti da jaca i da se sredjuje neke vase dileme. Ne brinite za ono sto je bilo, vreme je da  krenete boljim stazama. Vase emotivno polje  ce se ponboljsati i to su sjajne posledice punog meseca.

 

RAK:

Imate san da se srede vas emotivni svet i da se vasa ljubav   ojaca. Verujte da je  vreme da se srede  i vase dileme i neke stnice koje vas muce. Od vas se ocekuje  da  budete neko ko ce znati da uzvrati ljubavlju na ljubav.  I partner ce poceti da  uzvraca, bas kako i ocekujete.

 

LAV:

Vreme je za posledice vasih sopstvenih gresaka. Svesni ste da ste ih pravili vrlo svesno, bas kao i nesvesno.  Pun mesec je uzdrmao vasu  emotivnu vezu i sada se igra igra osecanja.Nastojte da savladate  sve sto vam se ispreci i nadje na pitu.

 

DEVICA:

Vreme je da se radujete, ali nesto ce vam pokvariti raspolozenje. U momentu kada ste se ponadali vecoj sreci, vi ste  okusili tugu. Pun mesec se razigrao i uneo je  pravu pometnju u vasoj glavi i vasem srcu. Da li se to posledice punog meseca obrusuju bas na vasu glavu?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2