Pun mesec je bio 18.januara i evo kakve je posledice ostavio po tvoj znak!

Pun mesec je bio 18.januara i evo kakve je posledice ostavio po tvoj znak!

2022-01-18 0 By Admin

VAGA:

Niste od onih koji veruju u zvezde, ali cete biti vinovnik dogadjaja. Sve ste mislili da  mozete ad kontrolisete i partnera i njegove korake. Tu ste se presli i vreme je da se suocite sa posledicama. Pun mesec je napravio pravu pometnju u vasem zivotu kako bi vas naterao da morate verovati da nesto postoji.

 

SKORPIJA:

Sve vase situacije su uvek drugacije i nekako neplanski, ali se  sada nece nista desavati. Za sada ste  pod utiskom da se nista ne moze pokvariti. Vi ste uporni u svemu, ali trenutno ste zadovoljni. Pun mesec nije nista ni kvario, niti dodavao u vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC:

Od vas se ceka da se sredite i da pokazete svoje stavove. Vreme je da se neke stvari dovedu kraju i da se stavi tacka na njih. Pun mesec ce  se malo zaigrati, ali srecom bez teskih posledica. Vasa sreca da je tako, inace bi vam bilo daleko gore.

 

JARAC:

Nesto su vas ignorisali i partner i prijatelji a vi se zapitajte zasto. Da li su to posledice punog meseca ili je to igra  sudbine koja menja tokove? Mozda ste svesno i pogresili, ali sada se kajete i priznajete greske. Sve cete podneti da bude bolje.

 

VODOLIJA:

Nikako da se izlozite riziku sto vas  partner  posmatra  drugacije i da njegova ljubav bude manja. Zato vodite racuna o svemu i ne date se zbuniti. Uvek svesno pazite da ne pogresite, i trudite se non-stop. Necete moci dugo da  merite svaku rec i vagate je pre nego sto izgovorite.

 

RIBA:

Ovo je vreme da se smirite i da konacno priznate da je ovo vasa poslednja veza. Vi ste se ludo zaljubili  i sada se ponasate kao da  ste osvojili svet. Ovo je vasa srodna dusa i vreme je da se  krunise vasa ljubav. I pun mesec je stavio karte ljubavi i buduce srece na vas znak!

 

Stranice: 1 2