Ljubav   u 2022. godini:   Lav, Rak i Strelac  neka  budu oprezni!

Ljubav u 2022. godini: Lav, Rak i Strelac neka budu oprezni!

2022-01-24 0 By Admin

 

 RAK

Pravite velike  greske. Vi sada previse razmisljate o drugim ljudima umesto da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Ova  godina moze da bude uspesna kada je posao u pitanju. Ali, ono sto moramo reci jeste da bi trebalo da vam na prvom mestu bude  ljubav. Ova godina moze doneti niz jako lepih susreta pri  kojim cete biti i jako srecni. Ali, ono sto moramo da naglasimo jeste da  ukoliko nastavite da vodite tudji  zivot i resavate tudje probleme     nema sanse da cete biti srecni.

Kao da zivite tudji zivot. Uvek vam je vaznija tudja sreca. I to vam je najveca moguca  greska, greska koju morate da ispravite. Vrlo  je moguce da cete tokom ove godine moci da ostvarite svoje snove. Da nadjete nekog ko ce vam dati  svoje srce na dlanu. Ali sve ce to biti moguce samo u slucaju da   konacno sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto.To je ono sto je najvaznije od svega.

 

STRELAC

Ako ce neko pronaci svoju srodnu dusu onda ste to vi. U to nema nimalo sumnje.

Vama ce  ova godina biti stvorena za ljubav i to je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da slusate svoje srce  i da ucinite ono sto vam ono nalaze. U tom slucaju necete pogresiti i moci cete da kazete da ste dobili sve ono sto ste zeleli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako ste u vezi ovo bi mogla biti  godina stupanja u brak,a  oni koji su u brakovima bi mogli da se ostvare u ulozi roditelja. Ali, i za vas imamo poruku. Bitno je da cuvate  ono sto imate. Da ne dozvolite da se treca osoba umesa u vas odnos. Samo cete u tom slucaju moci da kazete da ste srecni.

Ovo moze biti godina izazova i zato pazite sta radite. Nemojte nikako sebi da dozvolite da  prokockate srecu koju imate zbog igre sudbine. Ne bi ste to sebi nikada oprostili.

Stranice: 1 2