Imas prava na jednu zelju –   karta sudbine koju  izaberes otkrice hoce li se zelja ostvariti!

Imas prava na jednu zelju – karta sudbine koju izaberes otkrice hoce li se zelja ostvariti!

2022-01-28 0 By Admin

 Pred tobom su cetiri karte sudbine.  Imas prava na jednu zelju. Pozeli, pa  izaberi kartu i saznaj sta to znaci za tebe…

 

 Karta  sudbine broj jedan:

Ova  zelja moze da se ostvari. To je ono sto je cinjenica. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ova  zelja moze da se ostvari samo ako  budes bio jak i ako se budes borio za ono sto zelis. To je  onos to je osnova svega.  Moras da shvatis da je  zivot jedna velika borba i da se nista ne desava samo od sebe. Ako zelis da     budes srecan onda moras  za to i da se boris i da se fokusiras  na tu svoju borbu.   Sta god da si pozeleo, znaj da je ostvarenje realno. Ali, da to ostvarenje zavisi samo od toga  koliko ces se ti boriti i zalagati. Znaj da sreca prati  hrabre. Izvesno je da ti bas  i nisi osoba koja je   navikla da se svim silama bori da bude srecna. Ali, ako  zelis iskrenu i pravu srecu onda je vreme da menjas tu svoju naviku. Razmisli o tome.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Karta  sudbine broj  dva:

Nema nimalo sumnje da ce se ova zelja ostvariti. To je ono sto je potpuno sigurno i jasno. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da ce se ova zelja, ma sta da si pozeleo, moze ostvariti tek onda kada to prestanes da zelis. Sada ti se verovatno cini da se to nikada nece desiti ali moramo da kazemo da  se to nazalost   hoce desiti.    I kada se ova zelja konacno ostvari, ti ces tek tada osetiti nalet tuge  jer ces shvatiti da zivot cesto ume da bude okrutan.

Ova karta  je zapravo pokazatelj da se nekada prave stvari dese u pogresno vreme i da je to ono sto nas boli najvise…

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2