Mlad mesec u Vodoliji: Prvi februar ce doneti ostvarenje najvece zelje ovom zodijaku!

Mlad mesec u Vodoliji: Prvi februar ce doneti ostvarenje najvece zelje ovom zodijaku!

2022-01-29 0 By Admin

Mlad mesec  i njegovo delovanje ce mnogima da promeni plan, a jednom ce mimo plana i van ocekivanja da ispuni ono sto zeli vec duzi period…

OVAN

Tek ste se resili da nista ne pokusavate, nego cete da pustite da se sve zbiva spontano. Necete da pravite  neke odredjene planove unapred.Prepusticete se slucaju, pa kako god da se odigraju neke stvari, bice lepse nego da planirate.Zvezde sa vama imaju poseban plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se ocekuje da pokazete malo vise paznje, ali i da se vise zalozite.Ne samo sto se tice vse emotivne veze, nego i vase licnosti, uopste.Nekako ste suvise lenji ili ste suvise ravnodusni, pa nista ne preduzimate. Ako nastavite tako, i vas partner ce da promeni plan.

 

BLIZANCI

Nemate suvise emocija , pa se i ne razmecete ljubavlju. verovatno to i ne zelite, sve dok ne vidite kako ce se odvijati vasa veza. Vas osecaj vas  za sada zeli svrstati u one koji cekaju da emocije buknu. I ako se desi da budu jace, vas plan za ovu vezu ce biti nesto sto ce dobiti na znacaju.

 

RAK

Vi ste jako razumni i vreme je da i vas konacno razumeju. Neka se i vase srce konacno  sredi i budite razumni da je sada vreme za odluke od kojih ste bezali.  Od ovih koraka vam nece biti bolje, niti ce vam srce biti ispunjenije.

 

LAV

Mlad mesec ce svojim delovanjem da proizvede niz novih emocija .One ce vas  odneti dalje od onog sto je bio vas plan.Uprkos tome, vase ce se slutnje obistiniti , pa ce vam se nasmesiti nova ljubav. Konacno ce  biti ostvaren vas emotivni san i najveca vasa zelja.

 

DEVICA

Zaljubljeni ste ali se osecate kao sto niko jos nije, rastrzano. Sa jedne strane vas  vuku emocije, a sa druge strane se trudite da se oduprete osecanjima. Ona su konacno zagospodarila vasim srcem i jasno osecate da volite  jednu osobu.Nemojte se otimati osecaju ljubavi, predajte mu se  i ne stidite se!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2