Mlad mesec u Vodoliji: Prvi februar ce doneti ostvarenje najvece zelje ovom zodijaku!

Mlad mesec u Vodoliji: Prvi februar ce doneti ostvarenje najvece zelje ovom zodijaku!

2022-01-29 0 By Admin

VAGA

Vi ste jasno svesni nekih desavanja koja ne mozete izbeci, cak i da zelite.Zato se ne dajte zbuniti, niti zavesti, ovo je vasa nova prilika. Moracete da se pomirite sa novonastalim okolnostima. Mlad mesec ce se prosto da zaigra sa vasim znakom.

 

SKORPIJA

Vase misli ce vas vuci u smeru jednoga lava, mada svesno bezite od toga. Ipak se necete moci   otrgnuti utisku da je vasa ljubv uzaludna. Vas  partner  se odavno pomirio sa time da ne zeli da se izjasni sta zeli, ili kakav plan ima. Sada zahtevajte da vam se poveri!

 

STRELAC

Nemate osecaj da mlad  mesec  moze da vam  promeni neke vase zelje i da zaigra u kontra smeru. Od vas se ocekuje da prihvatite  neki svoj stav, i da pokazete da ste  spremni za novu vezu. Mozda ce se zvezde zaista  poigrati sa vama, jer imaju neki plan.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Vasa je sreca  da ste od onih koji su u vezi sa jednom vodolijom.Njeno delovanje na vas znak dace vam neke nove sanse i otvoriti nove mogucnosti.Od vas se ocekuje da budete radosni i puni srece. Vasa veza sa vodolijom, dobice  dobar tok i lep procvat, za to sto ce vas gledati mlad mesec.

 

VODOLIJA

Dok je mlad mesec u vasem znaku, nemate sanse da se mucite, niti da samujete. Vasa ljubav ce se znatno popraviti, i vreme je da se radujete. Koristite sve raspolozive sanse, i pravite plan, kakav nikada ranije niste. Ovo je sansa da vam sve ide od ruke.

 

RIBE

Vasa ljubav ce biti  jako lepa  i vreme je da se osecate srecno. Niste uporni, a sada mozete biti mnogo uporniji i cak i zahtevniji. Sto se tice partnera, on ce vam ciniti sve po volji. Mlad mesec ne zali, kad daruje srecu, on je ne vaga, nego je samo daje.

Stranice: 1 2