Blizi se kraj zime, a ovim znacima prolece donosi i ljubav i novac!

Blizi se kraj zime, a ovim znacima prolece donosi i ljubav i novac!

2022-02-03 0 By Admin

VAGA:

Ni sami niste svesni da  se kod vas vagaju dve strane. Sa jedne stoji vas prihod, posao od zivotne vaznosti, a sa druge, vas partner i emotIvna veza.  Moracete da pomirite ta dva polja u svome zivotu, i naci balans, tako da nista ne trpi. Da morate raditi, to je jasno, ali ne morate zapostaviti ni svoju emotivnu stranu zivota.

 

SKORPIJA:

Duzni ste i sebi i svome partneru da cinite sve da svoj zivot drzite pod kontrolom.Niti se smete predavati samo poslu, obavezama i parama, niti smete zapostaviti emotivni zivot.Usli ste u posao svesni da cete  se odricati svega, ali ne u tolikoj meri.Ako vam je prihod odlican, ne znaci da ce neko sa vama biti radi vase zarade.Pokazite da znate da volite!

 

STRELAC:

Kraj zime ce i vama dobro doci, jer sledi boljitak u svakom pogledu. Na vasu srecu ce biti to sto ce vas boljitak da bude na emotivnom planu. Od vas se ocekuje samo da budete dobro raspolozeni i da se  predate srcu.Tamo gde je srce vodja, ljubav je rezultat koji svi ocekuju, pa i vama ce biti!

 

JARAC:

Od vase ljubavi ce zavisiti mnogo toga,  a da ni sami necete znati  sta se desava. Vasa je radost nesto sto ce vam doneti prolece, a bicete darovani i lepom zaradom.Vas prihod ce se znatno popraviti, pa cete osecati veliku dozu zadovoljstva.A na vama je  da se radujete lepim stvarima, paznji partnera i da osecate srecu!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA:

Kraj zime  ce uskoro da donese i promene u vas zivot, pa ce takodje  da deluje na sva vasa zivotna polja. Od vas ce zavisiti kakvo ce prolece da bude, pa gledajte da sve ide u pozitivnom smeru. Jedno bice dolazi u vas zivot, i bice to najlepsi prolecni poklon za vas. Delovace na vas kao prihod, kao da ste dobili loto nagradu.

 

RIBE:

Na vama je da pokazete da ste spremni da raskrstite sa onim sto je bilo. Oslobodite se proslosti, bas na kraju ove zime, i u prolece zagazite slobodni.Bas kao ptica kojoj su ponovo ojacala krila i koja ce ponovo  da leti  ka visovima.  Vreme je da ovo prolece bude u vasem znaku, i u znaku vase ljubavi koja ce doci sa prvim danima proleca.

Stranice: 1 2