Prolice gorke suze! Zao nam je, ali ovom zodijaku dolaze najtezi dani!

Prolice gorke suze! Zao nam je, ali ovom zodijaku dolaze najtezi dani!

2022-02-12 0 By Admin

 

Nazalost,  lavovi koji su sada slobodni ce svoje srce dati osobi koja ce samo zeleti da se poigra sa vama. To je ono sto moramo da kazemo. Ako ste spremni  da se malo zabavite i ako vam je stalo do  zabave onda treba da udjete  u novu ljubavnu vezu. Naravno, pod pretpostavkom, jer to nece biti veza, vec zabava  za obe strane. Ali, ako bi ste vi vise od toga  onda je bolje da budete sami. Da sacekate pocetak meseca aprila jer tada imate sansu da u svoj zivot   vratite nekog ko vam je mnogo znacio ili cak da sretnete nekog u koga cete se zaljubiti na prvi pogled.

Vazno je da znate da je bitno da cuvate sebe i da cenite sebe pre  svega  jer je to ono sto je najvaznije. Imajte na umu da ce ova godina biti teska ali da je vazno da   istrpite    jer ce bas zato cela sledeca biti jako lepa. 

Takodje,treba da vodite racuna o poslu.   Ovo moze da bude period kada ce doci do promena     na svim poljima zivota.  Samim tim se moze desiti da napravite veliku gresku na radnom mestu.  Zvezde nisu  na vasoj strani i zato vam ostaje samo da budete jaki i sve podnesete.

Istina je da vi niste zasluzili gorke suze koje vas cekaju. Ali zivot nekada ume da bude jako nepravedan. Zao nam je zbog toga sto smo vam danas doneli lose vesti ali sve bude i prodje.

Stranice: 1 2