Srce, pismo, ruza, kljuc ili magicni napitak:   Izaberi simbol ljubavi i saznaces sve o ljubavnoj sudbini!

Srce, pismo, ruza, kljuc ili magicni napitak: Izaberi simbol ljubavi i saznaces sve o ljubavnoj sudbini!

2022-02-17 0 By Admin

 Izaberi simbol ljubavi. Zabavi se.  Saznaces mnogo toga o svojim emocijama.

 

Ako si izabrao  SRCE:

Ovaj simbol ljubavi  je znak da umes da volis iskreno i od srca. Ti si primer osobe koja je uvek tu za one koje voli i svaka ti cast na tome. Imas veliku dusu i zelis uvek i u svakom slucaju da se nadjes  onima koji   koji su u nevolji. Na polju emocija bas i nemas srece. To je ono sto je izvesno. Ali, isto tako, sigurno je da ces pronaci svoju srodnu dusu i da ces kad-tad moci da kazes da je doslo vreme ljubavne srece. Istina je da te ceka velika patnja ali posle nje ce svakako da usledi period kada ces pronaci  nekog ko ce ti dati svoju dusu na tacni… To je   poenta svega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako si izabrao PISMO:

Ovaj simbol ljubavi je pokazatelj da moras da  izdrzis i podneses mnogo toga. Ti si osoba koja ima tu nesrecu da svoje emocije daruje onima koji ne znaju da te cene. Zao nam je zbog toga. Ono sto moramo da kazemo jeste da bi ti svakako  trebao vise da slusas svoj razum jer samo u tom   slucaju mozes da sprecis da dodje do patnje u tvom zivotu.

Tvoja srodna dusa je neko ko ti je inace jako blizak. Ta osoba ti je vazan i veliki prijatelj koji vec odavno prema tebi gaji neka drugacija osecanja…

 

Ako si izabrao RUZU:

Simbol ljubavi koji je samo dokaz toga koliko si zapravo srecan covek. Koliko je tvoje srce veliko, koliko ti  uzivas u tome da usrecis one koje volis. Ti si osoba koja nikada i ni u kom slucaju ne odustaje od ljubavi. Naravno da naidju losi trenuci u kojima patis ali je cinjenica da svoje emocije nikada ne   krijes. I cak i onda kada ti je jasno da je tvoje srce slomljeno, i cak i onda kada  te neko povredi do bola… Ti si osoba koja bas nikada i ni u kom slucaju ne dize ruke od ljubavi. Nikada ne odustajes od toga da volis i da budes voljen. Jako ces patiti, ali ces na kraju pronaci osobu koja ce ti dokazati da je vredelo cekati pravu osobu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2