Srce, pismo, ruza, kljuc ili magicni napitak:   Izaberi simbol ljubavi i saznaces sve o ljubavnoj sudbini!

Srce, pismo, ruza, kljuc ili magicni napitak: Izaberi simbol ljubavi i saznaces sve o ljubavnoj sudbini!

2022-02-17 0 By Admin

 

Ako si izabrao KLJUC:

Ovaj simbol ljubavi je dokaz toga koliko si ti na neki nacin zatvorena i tajanstvena osoba. Ti umes jako da volis ali nikada tek tako ne pokazujes svoje emocije. Ono sto moramo da kazemo jeste da si tipicni dokaz i primer nekog   ko ume da voli jako, ali da  zeli da ide na sigurno.

Ti si neko ko prosto ima strah od toga da     bude  povredjen. I  na neki nacin ceo zivot  bezis od ljubavi. To nije zato sto si osoba koja se plasi emocija ili koja ne zna da voli. To je zato sto si   neko ko   je svestan toga da je na svetu mnogo losih ljudi. I zato samo zelis da se izboris za svoje snove, i  zato moras da se prepustis. Nekada moras i da rizikujes.  Jer,nekada rizik vodi do prave srece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ako si izabrao LJUBAVNI NAPITAK…

Ovaj simbol je znak da si ti neko ko  ceka da se desi ljubavno cudo. To je najkraci ali i najjednostavniji opis tvog ljubavnog zivota. Ukratko receno, kao neko ko  mnogo pati zbog ljubavi, ti si neko ko  ocekuje da  se prosto desi cudo…

Tvoja velika greska kada  je ljubav u pitanju je to sto se ne boris dovoljno za ono sto  zelis. Ukratko receno,   ti si neko ko nikada ne cini prvi korak na polju emocija. Nisi osoba koja se bori   za ljubav. Kada to promenis i kada pocnes da nastojis da dobijes ono sto zelis, tada ce i doci dan kada ces biti srecan.

Stranice: 1 2