Ove subote, vecina znakova ce patiti zbog ljubavi, a samo ovaj znak ce doziveti  nesto predivno!

Ove subote, vecina znakova ce patiti zbog ljubavi, a samo ovaj znak ce doziveti nesto predivno!

2022-02-18 0 By Admin

 

 VAGA

Vi cete ovog dana patiti zato sto osecate tugu i usamljenost. Svi oko vas deluju srecno  i zaljubljeno, a samo vi ste sami i slobodni. Morate da   znate da nije zlato sve sto sija, i da nije svacija sreca prava i iskrena.

 

 SKORPIJA

Konacno cete    moci da kazete da su se i vama desile neke lepe stvari. Vazno je da ne odustajete od onog sto zelite. Ako postoji osoba do koje vam je sada stalo onda znajte da je pravo vreme da toj osobi i kazete ono sto vam je na dusi.

 

 STRELAC

Sve je u redu i konacno ste pronasli svoju oazu mira.

Mozda ste sami ali vam sada cak i ta samoca prija. Ne zelite da rizikujete u bilo kom smislu i to je u redu. Kada se pojavi prava osoba vi cete znati da cenite   ono sto sa njom imate.

 

 JARAC

Vi cete danas patiti zato sto vam voljena osoba ne veruje. Nazalost, to je samo zato sto je pre vas jako patila pa joj je sada pretesko da nekome veruje. Dajte joj do znanja da vi niste kao svi i da vam je iskreno stalo. Stavite se u njenu poziciju.

 

 VODOLIJA

Vama ova subota nece doneti nista posebno ali to ne znaci da treba  zbog toga da patite i ocajavate. Cak i ako ste sami znajte da mozete to da preokrenete u svoju korist.Svakako da morate da znate da je nekada samoca bolja od drustva losih ljudi.

 

RIBE

Posvetite se sebi ovog dana. Neka ova subota bude sansa da se fokusirate na sebe i svoje zelje. Dobicete priliku da neke svoje zelje ostvarite i da dobijete sve ono do cega vam je stalo.

Stavite sebe na prvo mesto.

Stranice: 1 2