Dolaskom prvih prolecnih dana,rodice se necija ljubav, ali ce na zalost, necija doziveti kraj!

Dolaskom prvih prolecnih dana,rodice se necija ljubav, ali ce na zalost, necija doziveti kraj!

2022-02-27 0 By Admin

Prolece je godisnje doba koje je sinonim za nove ljubavi,i mada ce se necija ljubav da rodi uskoro, jednom ce zodijaku, na zalost, da donese kraj ljubavi…

  OVAN

Na vasu zalost, vec osecate kako se vasa ljubav blizi kraju, i to vas boli. Boli vas kao trn u srcu, jer osecate da  ne vredi da pokusavate bilo sta. Cak niti da placete, da molite, da se ponizavate, nista ne biste mogli da popravite. Stegnite srce, pogledajte gore, i prihvatite ono sto vec samo sto se nije desilo. Bolnu istinu koja ce vas  stici.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecaj da nista nije po vasem, samo vas sve vise i vise ljuti.  Budite mnogo cvrsci i pokusajte da doprinesete u svome zivotu, a ne da se ljutite.Na zalost, dovoljno ste ga vec razgradili, pa cete ga morati ponovo da gradite od nule. Ili krenite za svojim ciljevima, ili se prepustite   svojoj propasti koju ste sami zaradili i doprineli da bude totalna.

 

BLIZANCI

Prvi prolecni dani ce vam doneti neke nove nemire, i naterati vam ih u svaku vasu misao. Kao da sledi ljubav koja ce vas poneti i necete joj moci odoleti. Zasto biste i odolevali, kada ce to da bude jedna velika i prava ljubav? Prihvatite jedan prijatan lik u svoje srce, i ne dajte ga vise nikada i nikome. Vreme je za vasu srecu.

 

RAK

Ocekujete zalost sto vas nece sreca i sto vam ovi novi prolecni dani ne donose radost.  Osecate veliko razocarenje sto vam novo prolece budi tugu, i sto vas vraca na staze proslosti i davnih dana. Sada je vreme da se ozbiljno zamislite i da se okrenete buducnosti.  Vreme je  da proslost ostavite u proslosti, i da pocnete od ovog trenutka.

 

LAV

U danima koji slede trudicete se da popravite neke odredjene stvari. Vreme je da se usmerite na jednu osobu i da joj date do znanja sta osecate.Rado biste da joj date svoje srce na dlanu i sve cete pokusati. Na zalost, vasi pokusaji ce ostati  neuspeli jer nista  necete uspeti. Bice da ste se zaljubili u pogresnu osobu, vi volite nju, a ona drugu osobu.

 

 

DEVICA

Bas koliko i sunca, toliko i hrabrosti, trebace vam u danima koji slede. Vreme je da budete hrabri da biste uspeli da se odrzite u vezi koja tone.Mozda ce ona da odsvira kraj, a v cete pokusavati da ozivite ono cega nema. Moracete se pomiriti sa istinom koja boli, ali i onom koja nece biti konacan sled desavanja koja vas ocekuju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2