Dolazi nam noc mladog meseca, i evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

Dolazi nam noc mladog meseca, i evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

2022-02-28 0 By Admin

 VAGA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste srecni i da se i vama desilo   nesto lepo. Ali, polako, nemojte zuriti sa odlukama.  Nekada je jako vazno da slusamo glas razuma, jer sve  ima svoj pocetak i kraj. Ipak je bolje da ne pravite nerealna ocekivanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Voljeni ste i volite i konacno imate kraj sebe  nekoga na koga mozete da se oslonite.

Ovo ce biti dan tokom kojeg cete moci da kazete da ste voljeni i da se isplatilo sto ste toliko plakali i patili.

 

STRELAC

Dolazi noc mladog  meseca ali vama to nista ne znaci.Stalo vam je do toga da imate nekoga na koga  mozete da se oslonite. Jedva devica je uz vas i spremna  je na sve kako bi vas imala pored sebe. Mozemo da kazemo da je bitno da ne odustajete od onog sto vase srce zeli. Zivot je samo jedan.

 

  JARAC

Sve ce doci na svoje. Bitno je da kazemo da je    najvaznije da ne krijete sta je ono sto zelite i sta je ono sto osecate.

Ako vam znaci jedan rak onda je svakako da njemu treba da date sansu i da sa njim pocnete ispocetka. Slusajte svoje srce.

 

 VODOLIJA

Sve sto pozelite, vi mozete i da dobijete u danima koji su pred nama. Ali, ono sto je vazno da kazemo jeste da cete vi tek moci da kazete da su se vase zelje ostvarile. Noc mladog meseca moze da bude prilika da se uverite u to da neko prema vama gaji  jaka osecanja.

 

 RIBE

Vi ste jedan od znakova kojima noc mladog meseca nece doneti nista posebno.

To je ono sto moramo da kazemo.

Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Neke stvari i neka desavanja itekako mogu da se dese ako se za njih budete dovoljno borili.

Stranice: 1 2