Horoskop za cetvrtak, 3.3:   Tokom ovog dana slede ogromne  promene!

Horoskop za cetvrtak, 3.3: Tokom ovog dana slede ogromne promene!

2022-03-02 0 By Admin

 Ovaj cetvrtak je specifican jer je  treci dan u trecem mesecu. Evo prilike da saznate sta ce vama doneti!

 

 OVAN

Jako je vazno da kazemo da ovo nikako nece biti dan tokom kojeg cete moci da kazete da vam je krenulo na bolje. Samim tim  je bolje da ne pravite velika ocekivanja jer posle njih dolaze i velika razocarenja. Vi ste srecni ali se cini da toga bas i niste  svesni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo biti iskreni prema vama i reci da je danas dan kada treba da se zapitate sta je ono sto tacno zelite. Ako postoji neko do koga vam je stalo onda treba za tu osobu da se borite. Nemojte ni u kom slucaju da dozvolite da se ponos ispreci i da zbog njega ostanete tuzni i prokockate sansu za srecu.

 

 BLIZANCI

Znaci vam sto je jednom raku stalo do vas. On je prema vama iskren i nema nimalo sumnje da bi sve ucinio kako bi vas kraj sebe imao. Razmislite o tome da mu date priliku jer ono sto imate zajedno se zove prava ljubav. Vazno je da cuvate to sto imate.

 

 RAK

Prija vam sto je jedna devica uz vas. To je ono sto moramo da kazemo. Uz samo  malo srece je moguce da ce doci do velikih promena u vasem zivotu. Ne treba da krijete sta je ono sto osecate.  Dozvolite sebi da budete iskreni.

 LAV

Ovo ce biti dan kada ce vama zvezde dati priliku da ostvarite  svoje snove kada je ljubav  u pitanju. Ni u kom slucaju ne bi ste trebali da krijete sta je ono sto osecate. Ako postoji neko koga volite onda toj osobi treba to otvoreno i jasno da kazete. Zasluzila je to.

 

  DEVICA

Vi niste osoba koja voli da rizikuje u bilo kom smislu. Vi ste vise neko ko ce jednostavno da  se pritaji i ceka da se neke stvari dese same od sebe. Ali to je u ovom slucaju  greska jer ako vec postoji neko koga  volite onda to treba i da mu kazete.

 Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2