Kome ce ovaj petak biti uvertira u savrsen vikend na emotivnom planu?

Kome ce ovaj petak biti uvertira u savrsen vikend na emotivnom planu?

2022-03-02 0 By Admin

Uvertira za savrsen vikend, bice bas ovaj dan, ali nece biti pocasceni svi, nego samo jedan zodijak…

OVAN

Za savrsen ulazak u vikend, bice ovaj dan kao uvertira, ali ce vam se to samo uciniti. Ono sto sledi prvo ce vas  poneti, pa ce vas poslije razocarati. Vasa emotivna slika ce malo trpeti, jer nece odavati bas dobar utisak ovog dana. Posmatrajuci sa strane, na vasu vezu koja traje, neko zeli da unese veliki nemir. Desavaju se neke velike  promene na gore, a da niste svesni. Tek cete biti upozoreni od jedne osobe.

 

BIK

Vreme je da se pokazu vase intelektualne moci i vas san je da se dokazete.Vasa ljubav ce vam dati pravo da donosite slobodne odluke na emotivnom planu, ali ce se partner razljutiti.Vas nacin odbrane i reci koje cete izgovoriti, buce uvertira da vas vikend provedete raspravljajuci se. Mada nevoljno, ali ipak cete se upustiti uraspravu da zauvek izvedete na cistinu ono sto mislite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vas sreca je da ste puni elana, ali sledi jedan susret, koji niste ocekivali. Bas ste  bili voljni da se radujete i da zivite  po svojoj volji, donoseci svoje planove.  Ipak ce vas onaj koga cete sresti, svesti sa pravog puta i  koloseka. Na vas ce delovati kao da vas je neko udario iznenada i udarcem na koji cete reagovati ali na pogresan  nacin.

 

RAK

Imate neke sitne predrasude sto se tice jednog koraka, ali se morate ucvrstiti u odluci.Verujte da vam ne preostaje nista drugo, nego da pokazete cvrstinu.Vasa je volja na potezu, i moracete je oceliciti kako ne biste bili pokolebani.Vas cvrst karakter   i neodustajanje od namere, bice uvertira da vikend provdete u svadji sa partnerom.

 

LAV

Niste bili spremni na neke nove korake, ali danas cete morati da ucinite bar jedan. Vas ljubav ce vas poneti ka jednoj osobi sa kojom ocijukate ocima, ali samo tako za sada. Verujte da cete uskoro biti u ljubavi, koja ce ovoga dana zaista , izostati. ni vas partner nece da se oda, po pitanju emocija, i on ih skriva.

 

DEVICA

Vas mir ce biti poremecen i vreme je da nadjete uzroke i razloge tome. Da li ce to biti   samo vas unutarnji nemir zbog jednog pekoga pogleda ili ce vas  poneti emocija ljubavi pem atim pretecim ocima?  Mozda cete do kraja dana moci da donesete prave procene njihovih namera. I tacno cete znati da li  vas vodi zanos ljubavi ili tek cisti prkos!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2