Ovog  drugog marta je mlad mesec u Ribama i  on moze doneti nesto spektakularno!

Ovog drugog marta je mlad mesec u Ribama i on moze doneti nesto spektakularno!

2022-03-01 0 By Admin

   Mlad mesec   u ribama je savrsen period da shvatimo sta je ono sto zapravo zelimo…

 

  OVAN

Mlad mesec u znaku ribe vama donosi dilemu. Niste ni sami svesni da li je za vas najbolje da nekome  okrenete ledja za sva vremena ili bi ipak trebali toj osobi da date jos jednu sansu.

Odluka je na vama ali morate da imate na umu da ako bude pogresna vama nece biti lako.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da  treba da se zapitate sta je ono sto zelite. Sta je ono do cega vam je stalo. Moguce  je da ce mlad mesec    u ribama doneti jednu  radot u zivot ali svakako da morate da donesete neke odluke kako bi ste znali kuda i kako dalje.

 

 BLIZANCI

Blago vama kada je ovaj dan u pitanju. Vi cete moci da kazete da su se vasi snovi ostvarili i da ste napokon dobili ono do cega vam je stalo.

Mnogo toga ste prosli ali dolazi vam noc kada ce se vasi snovi ostvariti i kada ce vam neko dokazati ljubav na delu.

 

RAK

Jako je vazno da znate sta je ono sto vam za srecu treba, jer od toga zavisi koliko vas lepih stvari ceka u periodu koji je pred vama. Morate da imate na umu da je vazno da ne gubite svoje vreme na ljude koji ne znaju da cene ono sto sa vama imaju…

 

 LAV

Sve sto pozelite, vi mozete i da dobijete    uz malo truda. Postoji neko ko bi za vas sve uradio i to je vrlo vazno. Ali, tu osobu ste mnogo povredili i njoj je sada  jako vazno i potrebno da skupi snagu da vam da jos jednu sansu. Uz nju mozete biti srecni ali morate da se menjate.

 

 DEVICA

Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. To je najkraci savet  koji za vas imamo. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i zapitajte se da li treba da krenete dalje ili da se ponovo vratite  na neke stare staze. Ali, dobro pazite da nekome srce ne slomite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2