Ljubav do kraja marta: Evo koji znak ce biti zaprosen!

Ljubav do kraja marta: Evo koji znak ce biti zaprosen!

2024-03-06 0 By Admin

Poceo je mart, prvi mesec proleca,   a nekome i sjajno vreme za ljubav i romansu!

 

 OVAN

Mart je mesec tokom kojeg cete dobiti priliku da postoji neko  kome je do vas stalo. Rec je o osobi koja je na svaki moguci nacin spremna da se bori za vas kako bi vas osvojila i kako bi vas imala pored sebe.  Ako ste sada slobodni, nema razloga da toj osobi ne date priliku.  Uz nju bi ste mogli da pronadjete mir i ljubav koju ste  oduvek zeleli i cekali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Postoji neko do koga vam je stalo,ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da je rec  o osobi koja nazalost nije vredna vasih emocija. Ono sto moramo da kazemo jeste da je krajnje vreme da krenete dalje,  da sebi date priliku  da zaboravite, i da onda upoznate nekoga  ko ce vasem zivotu dati novi smisao. Ne gubite svoje vreme.

 

 BLIZANCI

Polako ali sigurno dolaze dani tokom kojih ce u vasem zivotu poceti ljubavna idila. Vi ste to i zasluzili. Uzasno ste patili, imali ste pogresne izbore,ali dolazi u vas zivot neko ko ce vam dati   novu sansu  za srecu.  Samo se nemojte libiti da nekome date priliku da u vas zivot vrati  emocije i srecu na koju ste zaboravili.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vreme da se oslonite na sebe. Da je doslo pravo vreme da se fokusirate na svoje zelje i na ono do cega vam je stalo. Moramo da kazemo da je bitno da se udaljite od jednog raka, koji nazalost ne moze da vam uzvrati istom merom. Nazalost, volite ga, li on je dugo patio… I sada vam prosto nije lako prihvatiti da ne oseca isto.

 

 LAV

Konacno je pred vama period za ljubav. Period tokom kojeg cete  moci da kazete da vam je krenulo na bolje.  Ovi dani marta ce biti prilika da i vama krene na bolje. Ali, ako postoji neko iz proslosti   do koga vam je stalo, znajte da je sada pravo vreme da toj osobi to i kazete.   Zivot je samo jedan i treba da u njemu  uzivate na pravi nacin.

 

 DEVICA

Tokom marta ce vam veliki problem biti vasa ljubomora. Mnogo vam je stalo do nje i to je ono sto moramo da kazemo,ali nema razloga da toliko sumnjate u nju! Verna vam je i odana i iskreno joj je stalo do vas, pa  u skladu sa tim ne treba da se ponasate  tako i da je  rastuzite svojim sumnjama i ljubomorom. Nema razloga da u nju ne verujete.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2