Ljubav do kraja marta: Evo koji znak ce biti zaprosen!

Ljubav do kraja marta: Evo koji znak ce biti zaprosen!

2024-03-06 0 By Admin

 VAGA

Konacno cete dobiti ono sto zelite. Mozemo da kazemo da cete dobiti priliku da se uverite u to da je nekome stalo do vas  i cini se da je napokon doslo vreme vase srece.

Ako ste sada slobodni,vrlo je moguce da ce doci do susreta koji ce vasem zivotu dati jedan novi smisao. Samo se nemojte plasiti nekome da date sansu da vas usreci.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Neko  kome je jako stalo  do vas, i u to nema nimalo sumnje.

Ako tokom ovog meseca toj osobi date priliku vi cete moci kraj nje  ne samo da ostvarite svoje snove vec i nadjete srecu na koju ste uvek cekali.

 

STRELAC

Ovo ce biti mesec za ljubav i mesec tokom kojeg cete se uveriti da vas neko voli. Rec je o osobi koja je sada samo deo vase proslosti ali ono sto  je izvesno jeste da se ta osoba kaje sto nije znala da vas ceni. U skladu sa tim, tek treba da pocnete ispocetka, i svakako da ukoliko ste sada slobodni toj  osobi treba da date jos jednu priliku.

 

 JARAC

Prija vam ovaj mart. Bili vi sami ili ne,vama je sada jednostavno lepo i  osecate se lepo u svojoj kozi. Pocnite da razmisljate o tome da nekome priznate sve sto vam je na dusi.

Ako vam je do nekoga stalo,sada je pravo vreme da toj osobi i kazete ono sto zelite, osecate…  Da se borite za ono sto vam za srecu treba.

 

 VODOLIJA

Ovaj  mart ce vama biti mesec za pamcenje. Ako ste u vezi znajte da je samo pitanje dana kada ce vasa voljena osoba da vam prizna sve sto prema vama oseca. To je ono  sto moramo da kazemo. Voli vas iskreno i ona je kraj vas sigurna i spremna  da provede ostatak svog  zivota.

Ako je volite koliko ona voli vas, nema ni najmanje sumnje da je sreca medju vama   izvesna i sigurna.

 RIBE

Ljubomora vam je problem. To je ono sto  moramo da kazemo,ali nema razloga da se tako ponasate. Vama je voljena osoba odana i verna. Nemojte kvariti svoju srecu i tu lepu ljubavnu vezu koju imate zbog svoje ljubomore i nepoverenja.

Bice vam kasno kada shvatite da niste znali da cuvate ono sto imate.

Stranice: 1 2