Veliki horoskop   za nedelju, 6.mart: Vreme je za veliku srecu,a nekome i fatalni susret!

Veliki horoskop za nedelju, 6.mart: Vreme je za veliku srecu,a nekome i fatalni susret!

2022-03-05 0 By Admin

     Bitno je da kazemo da  ce kraj ove sedmice promeniti neciji  zivot,a evo kome nedelja donosi   promene, odluke, a mozda i razocarenja!

 

 OVAN

Pred nama je nedelja. I dok mnogi   zodijaci odmaraju i uzivaju kraj voljene osobe, vi cete biti znak koji ce  imati niz obaveza. Planirali ste da se odmorite, ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete imati mnogo  posla i da cete morati da svojim saradnicima  dokazete da su bili u pravu sto su racunali na vas.   Nista danas od  odmora, ali znajte da se svaki  trud pre ili kasnije isplati.

 

BIK

Mozemo da kazemo da je vrlo vazno da znate da vas neko voli. Postoji neko ko ce  sve da ucini   za vas i to je vrlo vazno da naglasimo.  Kada je ova nedelja u pitanju, trebalo bi toj osobi da   ukazete pre svega postovanje, i provedete neko vreme sa njom. A ako ste vec sigurni da to nije to, i da ne osecate isto,  onda nemojte nikome davati laznu nadu.

 

BLIZANCI

Ova nedelja ce biti vrlo lepa i moguce je da cete imati priliku da se uverite u to da ste voljeni. Neki slobodni pripadnici ovog znaka ce bas danas dobiti  sansu da  upoznaju nekog ko bi im na najlepsi nacin  mogao promeniti zivot. Vi niste znak koji veruje u ljubav  na prvi pogled, ali moguce je da ce  bas takva da usledi u danu pred nama.

 

 RAK

Nemojte ocekivati da vam se desi cudo. Vi to niste nikada ranije, nemojte ni sada. Osoba ste koja je snazna i istrajna i koja je pravi borac. Ostanite takvi. Ako vam je do necega  stalo onda treba za to i da se borite. Sto se tice ovog dana,treba vise vremena da posvetite sebi  i svojim zeljama. Manje mislite na druge.

 

 LAV

Nedelja je, a vi imate mnogo planova kada je ovaj dan   u pitanju. No, nece  biti tako kako zamisljate, jer vas cekaju obaveze na koje sada ni u kom slucaju niste spremni. Postoji neko ko bi zeleo da sa vama  ima mnogo vise od prijateljstva, ali je problem sto se ne usudjuje da vam to kaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Nedelja je. Zeljni ste odmora, zeljni ste toga da se naspavate, odmorite,  budete sa onima koje volite… No, to nazalost nece biti moguce. U danu pred nama ce doci do promena koje niste ocekivali, i koje vas svakako necete obradovati. Dobicete poslovni poziv jer su se na polju posla pojavili problemi. I od vas ce se ocekivati da ih resite.

 

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2