Sreca  u ljubavi:  Ova sreda donosi jedno pomirenje,a nekome i ljubav na prvi pogled!

Sreca u ljubavi: Ova sreda donosi jedno pomirenje,a nekome i ljubav na prvi pogled!

2022-03-08 0 By Admin

 Dani  lete. Isto tako, lete nase godine, i  ne znamo ponekada u cemu nam zivot prolazi. Evo sta vas ceka ove srede.

 

 OVAN

Ova sreda vama nece doneti ono sto zelite. Ali, to ne znaci da treba da ocajavate vec da prosto  uzivate u onom sto vec imate. Tesko vam  pada samoca ali imajte na umu da je uvek bolje biti sam nego kraj ljudi koji ne znaju da nas usrece.

 

 BIK

Kada je ova sreda u pitanju, vi  treba da se fokusirate na sebe. Dakle, cak i ako ste u  vezi imajte  na umu da bi bilo dobro da se  sada   posvetite sebi.  Treba vam malo mira ali  i necega sto se zove sloboda. Prija vam da ste sami sa sobom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Dragi blizanci, ova sreda je nesto sto cete vi pamtiti do kraja zivota. To je zato sto cete dobiti sansu da se uverite u to da vas neko iskreno voli. Vi mislite da vas je ta osoba zaboravila i da je krenula dalje,ali niste u pravu.  Ovo bi svakako mogao da bude period pomirenja za vas.

 

 RAK

Prija vam to sto znate da je nekome stalo do vas,ali niste spremni da toj osobi date sansu.

To je ono sto moramo da kazemo. Vase srce je slomljeno i ranjeno i tesko se upustate u nove veze. No, sada bi ste mozda trebali da rizikujete jer nema nimalo sumnje da je toj osobi stalo do vas. Ona ce vam to i dokazati.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da ne odustajete od onog sto zelite. Voljeni ste i volite.  Bitno je da kazemo da skoro  da nema toga sto jedan rak ne bi uradio za vas.

Ako mu date priliku, on bi mogao da vas usreci onako kako vas niko nikada nije usrecio. Mislite o tome.

 

 DEVICA

Konacno cete i vi moci da kazete da ste srecni. Prija vam to sto je jedan lav uz vas.

Dakle, mozete slobodno da se oslonite na svoj glas srca, jer ce on umeti da vas odvede na put srece. Nemojte ni u kom slucaju odustajati od onog sto vase srce zeli jer su cuda moguca.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2