Mars  je  u Vodoliji do 15.aprila: Evo kako ce to uticati na tvoj znak zodijaka!

Mars je u Vodoliji do 15.aprila: Evo kako ce to uticati na tvoj znak zodijaka!

2022-03-07 0 By Admin

 Mars je u znaku Vodolije  tokom marta i u prvoj polovini  aprila. Evo sta to znaci za tvoj znak zodijaka…

 

  OVAN

Dok je mars  u znaku vodolije, vi treba da se zapitate sta je ono sto vam tacno  treba za srecu. Ako vam je stalo do jedne vage   onda je krajnje vreme da joj to i kazete. Nemojte kriti sta je ono sto osecate vec budite dovoljno   hrabri da se borite za ono do cega vam je stalo. Nista vam nece pasti sa neba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Mars je u   znaku vodolije,ali ono sto je izvesno jeste da je vama sada jako tesko. To je zato sto vam tesko pada vasa samoca. Jarko bi ste  zeleli da imate nekoga na koga mozete da se oslonite i nekoga ko bi vas iskreno voleo. Ali, ono sto moramo da  kazemo jeste da sada nemate drugi nacin osim da  sacekate da se sklope kockice sudbine.

 

BLIZANCI

Bitno  je da kazemo da postoji neko  do koga vam je stalo. No, ono sto morate da imate na umu jeste da treba da slusate glas svog razuma. Naime, osoba do koje vam je stalo nazalost  ne oseca isto sto i vi. Nemojte sebi dozvoliti da dodje do toga da dignete ruke od emocija.Nekada moramo da se pomirimo sa tim da volimo nekog pogresnog.

 

 RAK

Naredni period vama nece doneti nista posebno i to je ono sto moramo reci. U skladu sa tim, imate dovoljno vreme da se posvetite sebi i da se  fokusirate na svoje zelje.

Ako postoji neko do koga vam je stalo onda je vreme da razmislite o tome da toj osobi ipak date do znanja sta osecate i pokazete joj snagu svojih emocija.

 

 LAV

Mars je  u znaku vodolije,ali vama sada nije lako. To je zato sto patite   jer osoba do koje vam je stalo nije prema vama iskrena. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama moci da kazete da je za vas najbolje da se okrenete  i krenete dalje.

Kada osobi koja je pogresna kazete zbogom,tek tada cete sebi dati sansu da u vas  zivot udje ona koja je prava.

 

 DEVICA

Odlicno se osecate.Imate nekog ko vas voli i nekoga na koga mozete da se oslonite. Vama sledi jedan relativno miran i lep period   i moze se reci da cete biti srecni. Znaci vam sto je jedan rak  uz  vas i to je ono sto moramo da kazemo. Svakako da treba da mu date priliku i da mu uzvratite istom merom. Vas niko nikada nije voleo tako jako kao on.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2