Indijski horoskop  za sledecu sedmicu:  Zvezde za nekoga imaju   poseban plan!

Indijski horoskop za sledecu sedmicu: Zvezde za nekoga imaju poseban plan!

2022-03-12 0 By Admin

 VAGA

Prija vam sto je nekome stalo do vas ali ono sto moramo da kazemo jeste da  vi sada niste spremni da sa tom osobom   imate nesto vise.

To je u redu. Jako ste patili, ali to ne znaci da cete ponovo proci kroz isto. Na kraju krajeva,    znajte da  postoje i ljudi koji dodju u nas zivot sa namerom da   nam vrate osmeh na lice.

 

 SKORPIJA

Ovo je period tokom kojeg cete moci  da  kazete da je doslo vreme za ljubav. To je ono sto moramo da kazemo jer treba da se prepustite emocijama i da uzivate  u danima koji ce da uslede. Vi ste znak kojem je    sudjeno da voli jako  ali konacno dolaze dani tokom kojih cete i biti jako voljeni.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da vama sledi novi pocetak. To je ono sto moramo da kazemo. Jedna devica je spremna da vam na delu dokaze i pokaze da se kaje sto vas nije cuvala.

Ako  vam je i dalje stalo onda znajte da se isplati preci preko ponosa i inata.  Ljubav je ono za sta se uvek vredi boriti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Bitno je da kazemo da ce sledeca sedmica biti period tokom kojeg cete shvatiti da vi ipak imate nekog na koga mozete da racunate. Nekog ko ce vam biti podrska u teskim danima.

To je ono sto moramo da kazemo.  Posvetite se sebi  i uzivajte u toj sreci koja je pred vama.Jer, iako vas cekaju problemi vi imate nekog  ko ce vam biti  podrska.

 

 VODOLIJA

Ljubomora je konacno iza vas i konacno dolaze neki trenuci tokom kojih vam nece nedostajati osmeha i srece. Stalo vam je do jednog raka i nema sumnje da je obostrano.

Oboje ste iskreni,oboje ste voljeni, to medju vama je pravo i jako.  Indijski horoskop donosi vama zaista lepe vesti.

 

 RIBE

Sledeca sedmica ce biti prilika za ljubav i radost. To je ono sto moramo da naglasimo. Stalo vam je do jednog raka i doci ce do toga da vam on svoje emocije dokaze i pokaze.

Cini se da tek dolazi vreme vase srece koju ste bez imalo sumnje zasluzili.  Prepustite se.

Stranice: 1 2