Astro za  utorak,15.mart: Najlepsi trenuci slede  za osobe rodjene u ova dva znaka!

Astro za utorak,15.mart: Najlepsi trenuci slede za osobe rodjene u ova dva znaka!

2022-03-14 0 By Admin

Utorak koji je pred nama ce biti dan koji ce jedan zodijak da pamti sve dok je ziv!

 

 OVAN

Pred nama je utorak i nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan tokom kojeg cete shvatiti da   treba da se vratite na stare staze. Itekako je nekome iz vase proslosti stalo do vas  i samo je pitanje dana kada ce vam to i reci. Ako su vase emocije iste, onda  treba da mu date priliku.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da dizete ruke od osobe koju volite. To sto postoji medju vama je pravo i iskreno.

I moramo da kazemo da nema sumnje da je obostrano i da vam je velika greska sto dopustate da vam neko skine osmeh sa lica.

 

 BLIZANCI

Danas cete imati probleme  na polju karijere. To je ono sto moramo da kazemo.  Ali, to niuje nista  sto vi ne mozete da resite i to je ono sto moramo reci.  Bitno je da imate na umu da kraj sebe imate nekog ko vam samo glumi prijatelja, a potajno je ljubomoran na vas i ne zeli vam nista dobro.

 

 RAK

Moguce je da ce vama neko danas traziti oprostaj i da je rec o osobi koja  vam je  jako znacila i koja vas je jos vise povredila.Vi  ste  osoba koja ce doneti konacnu odluku ali ako vam treba savet… Onda cemo samo reci da ni u kom slucaju ne bi ste trebali da se vracate na stare staze.

 

 LAV

Ovo ce biti dan koji cete pamtiti do kraja zivota. To je ono sto moramo da kazemo. Vazno je da ne odustajete od onog sto zelite jer je moguce da ce doci do toga da se ostvari jedna vasa velika zelja. Cuda postoje  i iako ne verujete u njih, znajte da ovaj dan moze doneti promenu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Prija vam to sto je jednom raku stalo do vas.  On je neko ko bi vam dao svoje srce na dlanu i za vas ucinio bas sve.   Konacno cete morati da se zapitate sta je ono sto zelite i ako prema toj osobi imate bar gram emocija znajte da medju vama  treba da se desi nesto vise od prijateljstva.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2