Astro za  utorak,15.mart: Najlepsi trenuci slede  za osobe rodjene u ova dva znaka!

Astro za utorak,15.mart: Najlepsi trenuci slede za osobe rodjene u ova dva znaka!

2022-03-14 0 By Admin

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo kada je vasa ljubav u pitanju jeste da je jednom raku stalo do vas. Spreman je na sve ne bi li vas pored sebe imao.To je najvaznije od svega.

Razmislite da mu ipak date priliku. Ovaj utorak bi mogao da donese ono sto  ste dugo cekali i zeleli.

 

 SKORPIJA

Vi ste razocarani ali nikako da naucite na svojim grskama. To je ono sto moramo da kazemo.    Sami ste krivi za te suze koje sada imate na svom licu jer umesto da krenete dalje i  volite i budete voljeni vi ocekujete da se promeni neko ko  nikad nije dokazao da je vredan vase silne ljubavi.

 

 STRELAC

Konacno cete shvatiti da ste voljeni. Konacno cete moci da kazete da je sve doslo na svoje i bitno je da ne odustajete od onog sto naumite.

Ovaj utorak moze da bude sansa da zapocnete jednu vrlo lepu vezu koja bi mogla imati lep ishod.

 

 JARAC

Ljubomora vase voljene osobe vam sve vise smeta. Ne  znate na koji nacin da joj objasnite da to sto radi nije lepo i da niste zasluzili toliku sumnju.

Cini se da ste sve blize tome da joj za sva vremena okrenete svoja ledja jer vam je dosadilo da joj stalno prastate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ljubav je vasa slaba tacka.Sada nista  nije onako kako bi ste zeleli i zao nam je sto to moramo da kazemo,ali tako ce i ostati sve dok ne odlucite da jednoj osobi zauvek kazete zbogom. Rec je o nekome koga ste jako voleli i ko vam je poseban oduvek ali ko vasu ljubav stalno koristi… To vam jako   tesko pada.

 

 RIBE

Jedna vaga je spremna na sve ne bi li vas imala pored sebe. Razmislite o tome sta radite jer je to jako vazno.

Istina je da vase srce zeli nekog drugog ali ta druga osoba ionako nikada nije naucila da ceni sve sto ima sa vama.  Morate da ucinite kako nalaze razum.

Stranice: 1 2