Sledi mocno pomracenje Sunca, a nakon toga nista nece biti isto u zivotima ovih znakova!

Sledi mocno pomracenje Sunca, a nakon toga nista nece biti isto u zivotima ovih znakova!

2022-03-14 0 By Admin

 Ostalo je jos mnogo vremena do pomracenja Sunca, no,  mi ovog puta zelimo da vas pripremimo na desavanja koja ce  uslediti…

 

 

 OVAN

Vi ste znak kojem generalno slede promene u  ovoj godini, a to se posebno odnosi na prolece. Buduci da ce pomracenje Sunca da usledi krajem sledeceg meseca, vi bi ste trebali da  donesete odredjene odluke. Da odredite pre svega prioritete i da se zapitate sta vam tacno treba za srecu. Moguca je velika promena sto se posla tice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BIK

Moramo da naglasimo da ce doci do   nove ljubavi u vasem  zivotu.  Cini se da cete tek moci da kazete da  ste pronasli nekog svog i da ste konacno voljeni.

Vas zivot nije bio lak, ali ono sto morate da imate na umu jeste da cete krajem meseca aprila biti nagradjeni za svoj rad i trud.

 BLIZANCI

Ljubomora vam je sada veliki problem. Postoji neko ko je spreman na sve  na sve radi vas ali iako to   znate vi ne mozete da se oduprete tom osecaju da ce ta osoba da vas povredi.

Zao nam je zbog toga,ali  zapitajte se kako je   vasoj voljenoj osobi  koja stalno dozivljava vasa pitanja, sumnje, i koja se stalno pravda,a   nije kriva…

 

 RAK

Kada je pomracenje Sunca u pitanju, vi ste jedan od znakova na koje ono nece   imati uticaja. To je ono sto moramo da kazemo. Vreme je da se zapitate sta je ono sto zelite i da se pocnete boriti za svoje licne zelje.

Nece vam nista nedostajati kada je period koji je pred nama u pitanju, i to je najvaznije od svega.

 

 LAV

Ono sto  moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da je  jednom raku stalo do vas. Da skoro da nema toga sto   ne bi  uradio kako bi vas imao pored sebe.

Tokom perioda koji je pred vama je itekako moguce da ce doci do toga da vam on dokaze svoje emocije na delu. Srece vam nece faliti ako mu date sansu da vam svoju ljubav pokaze.

 

DEVICA

Pomracenje Sunca koje ce da nastupi ce biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite.   Moguce je da ce ovo biti period tokom kojeg cete vi pozeleti da promenite mnogo toga u vasem  zivotu.

Ako postoji neko do koga vam je stalo onda bi ste trebali vise da mislite o tome sta zelite, nego o tome sta ce neko da kaze. Ne smete da dozvolite da vam tudja misljenja kroje zivot.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2