Sledi mocno pomracenje Sunca, a nakon toga nista nece biti isto u zivotima ovih znakova!

Sledi mocno pomracenje Sunca, a nakon toga nista nece biti isto u zivotima ovih znakova!

2022-03-14 0 By Admin

VAGA

Prija vam sto vam je stalo do jednog raka,  jer posle mnogo  neuspeha i losih  izbora, konacno znate da je ovog puta obostrano. To je  ono sto moramo da kazemo, jer  cete napokon shvatiti da je vredelo cekati pravu ljubav.

Pomracenje Sunca dolazi,ali vama ce to biti period tokom kojeg ce se otvoriti najlepse karte u vasem zivotu i doneti sve o cemu ste samo mastali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je vazno da ne odustajete od svojih snova. Ako postoji neko koga volite i do koga vam je stalo,sada je pravo vreme da toj osobi otvorite svoje srce.

Vama zapravo pocinje sjajan period   u mesecima koji su pred nama,  a kada je u pitanju pomracenje Sunca, ovo   svakako nece biti fenomen koji vama donosi lose trenutke.

 

STRELAC

Naredni period vama nece biti  za pohvalu kada pricamo o ljubavi. To je ono sto moramo da kazemo.  Sa druge strane, bice sjajno kada je u pitanju posao, i to  je svakako nesto na sta bi ste trebali da se fokusirate. Vrlo je vazno da kazemo da   za vas nije pametno da se vracate na stare  staze. Ma koliko da vam je do nekoga stalo, ne vracajte tu osobu u svoj zivot. To moramo da naglasimo.

 

JARAC

Ovo ce biti sjajno vreme za vas, ostatak meseca marta ali i ceo april ce biti  vrlo povoljni za vas.  Istina je da ce ovo biti sjajan period i kada je rec o ljubavi, ali i o poslu, sto znaci da su cuda moguca! Nemojte kriti svoje zelje,ali ni svoje emocije. Dozvolite sebi da budete jaki i otvoreni i da  se ne stezete ni u kom smislu.

Ukratko receno,cinite ono sto zelite bez da mislite o reakcijama!

 

 VODOLIJA

Pomracenje Sunca ce biti  onaj period kada cete pozeleti da napravite generalnu promenu u vasem zivotu!

Shvaticete sta je ono sto zelite, sta je ono sto zelite, i moramo da kazemo da je izvesno da cete morati da donesete neke odluke.

Vrlo je moguce da cete odluciti da jednoj osobi zauvek kazete zbogom.

 

RIBE

Sledi vam period tokom kojeg cete shvatiti da  je jedan  ovan iskren prema vama. Da vas on voli, i da je konacno doslo vreme da mu date  priliku!

Istina je da vi prema njemu ne osecate isto, da vas srce vuce na drugu stranu… Ali,  vi cete konacno poceti da razmisljate realno.

Shvaticete da nema svrhe da prastate nekome ko vas ne ceni i da je doslo vreme da jednoj osobi okrenete ledja i krenete ka sreci.

 

 

Stranice: 1 2