Kad karma dodje po svoje onda jako zaboli: Evo koji znaci moraju biti oprezni!

Kad karma dodje po svoje onda jako zaboli: Evo koji znaci moraju biti oprezni!

2022-03-16 0 By Admin

Dok jedni uzivaju, drugi ocekuju nesto lepo, neki zodijaci i ne slute, da ce karma doci po svoje. Kad karma uzme  na zub, zivot nekih zodijaka ce okrenuti natraske, a tocak srece ce da se zaustavi…

OVAN

Vas zivot ide od srece do tuge, kao da vas je karma uzela na zub!

Vasa zbiljnost i vasa mudrost, u mnogome su vase najjace osobine koje karakterisu vas lik.Vi ste neko ko jako zeli  da ostvari svoje snove, ali ste suvise zatvoreni. Sve ste u svome zivotu podredili radu, redu i disciplini.  To govore vasa dela, vasi uspesi, ali  i sve ono sto imate.

Rad je vase ime, a  odricanje vase prezime.

Dok su vasi prijatelji imali zurke, vi ste radili i strpljivo se odricali svega. Dok su oni uzivali, vi ste se mukotrpno radili, sa nadom da cete  uspeti sebe kasnije da obezbedite sve. Dok su oni imali emotivne veze i  ljubavi, vi ste zeleli da sve postignete sami, a se tek onda zaljubite. Po svaku ste cenu zeleli da budete nezavisni i uspesni , pa tek tada da trazite dragu i voljenu osobu. Po svojoj meri!

Vreme je prolazilo, a da niste ni brojali dane, mesece, godine. Sve je bivalo i islo u nepovrat a vi ste se radovali samo svojim uspesima i novcima; Racunali ste da ce biti uvertira za sve lepo  sto zelite i sto niste imali pre. Tako ste sve podrediili radu a nista sebi.

Zaljubili ste se u jednu osobu, koja vam se pokazala u momentu kada ste i vi nju merkali.Ljubav je planula sa obe strane, ali sa druge nije trajala dugo. Mada ste vi neko ko voli, ona vam nije znala da uzvrati istom merom.

Na kraju ste shvatili da vas ne voli  i da vas samo koristi. Da umesto sto bi trebala voleti vas, ona voli vase novce. Umesto sto bi vam cestitala na uspesima, ona vam je samo  bila neko ko se uz vas zeli uvesti u drustvo.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Tako ste svojoj voljenoj osobi, postali neko koga je koristila svo vreme, glumeci laznu ljubav. Koristeci zbog svojih zelja da stupi na stepenik vise, umesto sto bi vas sa ljubavlju   pratila, i bila vasa sreca i vas verni zivotni saputnik.

Osecate da vas je karma uzela na zub i tako vas zivot okrenula natraske.  Umesto srece donela tugu, umesto ljubavi samo bol…

Nastavak na  sledecoj strani…

Stranice: 1 2