Sledi prvi pun mesec u 2022. godini,a posledice koje ce ostaviti mnogima ce stvoriti haos!

Sledi prvi pun mesec u 2022. godini,a posledice koje ce ostaviti mnogima ce stvoriti haos!

2022-03-16 0 By Admin

  Pun mesec je  za samo dva dana,18. marta.

 

 OVAN

Pun mesec vama nece doneti probleme ali ono sto je izvesno jeste da hoce dileme. Vi ste jedan od znakova koji ce morati da se zapita da li ce slusati glas svog srca ili razuma. Vrlo je moguce da ce vam neko iz vase proslosti  traziti jos jednu sansu.

Ta osoba nikada nije prestala da vas voli ali je izvesno da vam nece biti lako da nastavite tamo gde ste stali. Sve ostalo je na vama.

 

 BIK

Moramo da kazemo da je vazno da se zapitate sta je ono sto vi zelite, jer posle noci punog meseca nista nece biti  isto.   Moguce je da cete doneti jednu veliku odluku nakon koje cete shvatiti da ste jako pogresili.

Sledi vam period kada cete se kajati i zeleti da vratite vreme ali to nece biti moguce. Zato bi bilo najbolje da pazite na svaki svoj korak, pa cak i na svaku rec.

 

 BLIZANCI

Vaga do koje vam je stalo je spremna da vam da sansu. U to nema  nimalo sumnje.

Pun mesec, odnosno noc kada on nastupa je  zapravo savrseno vreme da se desi pocetak vase ljubavne price.

To ce biti veza koja moze da opstane i moze da traje i to je izvesno ali ono sto ovog puta moramo da kazemo jeste da ce  biti  potrebno da oboje regulisete svoju ludacku ljubomoru!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

 RAK

Naredni period ce vama biti jako lep tako da nema razloga da brinete  hoce li vam pun mesec doneti neke probleme ili ne. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da nikome ne obecavate ono sto ne mozete da ispunite.

Ako vam je do nekoga stalo onda je neophodno da otvorite svoje srce. Ovo svakako da nece biti vreme kada treba da vam ponos bude naglasen.

 

 LAV

Ako vam je do necega stalo onda morate za to nesto i da se borite. To je ono sto moramo da kazemo, jer se ponasate kao da je zivot igra i kao da vi ocekujete da vam se nesto desi samo od sebe, a to nece biti moguce.

Pun mesec je idealno vreme da donesete odluke, da se zapitate sta vam za srecu treba i da se ponasate u skladu sa tim. Nemojte ocekivati previse.

 

 DEVICA

Noc punog meseca  je pred vama, ali kada sve to prodje moguce je da cete vi osetiti samocu  koja ce vam jako tesko pasti. Kao da cete tek tada shvatiti koliko ste zapravo sami…

Vi ste neko ko je uvek pokusavao da misli na druge, da druge usreci, ali ono sto moramo da kazemo jeste da je sada pravo vreme da se oslonite na sebe i fokusirate na ono do cega je licno vama stalo.

Nastavak na sledecoj  strani..

Stranice: 1 2