Petak, 18. mart je dan  kada je pun mesec u znaku Device i evo sta donosi!

Petak, 18. mart je dan kada je pun mesec u znaku Device i evo sta donosi!

2022-03-17 0 By Admin

  U petak, 18. marta, negde oko osam casova ujutro, nastupa pun mesec u Devici…

 

 OVAN

Kada je u pitanju pun mesec  u znaku Device, vi ne morate da brinete. To je ono sto moramo naglasiti na samom pocetku. Istina je da nece  doci do nekih velikih promena u vasem zivotu,ali nece biti ni problema, sto je vrlo vazno da kazemo.  Moguce je da ce vam neko ovog dana izjaviti ljubav ali   to svakako nije osoba prema kojoj vi osecate isto!

 

BIK

Pun mesec u znaku Device vama donosi   velike  promene. To ce biti dan tokom kojeg cete moci da kazete da je u vas zivot usao neko poseban. Nema nimalo sumnje da ce ovaj 18. mart biti znacajan za vas  i dan kada ce nastupiti velike promene u vasem zivotu. Samo ni u  kom slucaju nemojte bezati od emocija, to ce vam biti velika greska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 BLIZANCI

Pun mesec u znaku Device ce biti onaj dan kada cete pozeleti da vratite vreme.  I dalje vam je u mislima   jedna vaga  i ma koliko da vi pokusavali da je zaboravite, ne uspevate. No, ono sto moramo da kazemo jeste da date sebi jos  malo vremena, ali i da i ne pomisljate da se vratite na stare staze. Tamo nece biti srece.

 

 RAK

Ono sto je vazno da  naglasimo jeste da je jednom raku stalo do vas i postoje sanse da ce vam bas danas on to i reci. Ovaj 18. mart bi mogao biti dan tokom kojeg ce doci do velikih promena u vasem zivotu,ali na srecu, to ce biti lepe promene i donece vam ostvarenje nekih zelja  na koje ste jako dugo cekali.

 

 LAV

Sledi vam dan tokom kojeg cete shvatiti da ste voljeni. Da postoji neko ko bi bas sve dao samo da vas ima kraj sebe.

Nema nimalo sumnje da je   sada vazno da se fokusirate na to do cega vam je stalo, i da ako vec nekoga volite, toj osobi svoje srce  i otvorite.

 

 DEVICA

Moramo reci da ste znak koji ne odustaje. Vi ste neko ko je snazniji nego sto deluje. Danas je pun mesec u vasem znaku i vi cete sebi postaviti jedan veliki cilj. Spremniji ste nego ikada da se borite za ono do cega vam je stalo.    Ovo bi itekako mogao da bude vas srecni period i zato se prepustite i uzivajte u svemu sto sledi.

 

Nastavak  na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2