Sledi prvi pun mesec u 2022. godini,a posledice koje ce ostaviti mnogima ce stvoriti haos!

Sledi prvi pun mesec u 2022. godini,a posledice koje ce ostaviti mnogima ce stvoriti haos!

2022-03-16 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate i nema nimalo sumnje da je jednom raku stalo do vas. On vam to dokazuje, ali nakon noci punog meseca ce doci do velikih problema.

Skoro je pa izvesno da ce u vasu ljubavnu pricu da se umesa osoba iz vase proslosti  i to ce doneti velike probleme. Mozda je vas  partner nije zaboravio i vrlo je moguce da ce da joj se vrati!

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. U skladu sa tim, ne treba da se brinete sta vam donosi pun mesec, ni kakve posledice ostavlja.

Vi ste znak koji je oduvek vazio za dobru osobu koja je pokusavala da se nadje onima koje voli. Vreme je da vas sudbina nagradi za sve te lepe stvari koje ste do sada uradili…

 

STRELAC

Konacno dolaze dani za radost i za ljubav. Stoga, vi ne treba da brinete o posledicama koje ce pun mesec da ostavi kada ste vi u pitanju.

Ali, svakako da za vas imamo savet da cuvate ono sto imate.

Ako vam je do nekoga iskreno stalo onda bi ste trebali to da dokazujete na svakom koraku jer  je osoba koju volite imala jako tesku proslost.

 

 JARAC

Vi ste zeljni ljubavi kao retko ko na svetu. I zao nam je sto moramo to da vam kazemo,ali i dalje nije doslo  pravo vreme da se u vas zivot useli prava ljubav.

Shodno tome, bilo bi najbolje da se posvetite sebi, svom poslu, karijeri, svojim zeljama… Neke stvari mogu da se dese onda kada im se najmanje nadamo.

Pun mesec ne ostavlja posledice kada ste vi u pitanju.

 

VODOLIJA

Pun mesec ce biti period  kada cete shvatiti da vas neko ludo voli. To je ono sto moramo da kazemo. Cuda itekako postoje, ali ono sto je vazno da naglasimo jeste da ne bi ste smeli da zaboravite da postoji neko ko za vas sve cini  i da je bitno da malo pogledate u proslost.

Moguce je da cete pozeleti da  se desi pomirenje ili da se vrate neka srecna,stara vremena…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Kada su posledice koje ce pun mesec da ostavi u pitanju, vi nemate razloga za brigu. Vama ce tek da nastupe lepi trenuci.

Vi ste zapravo jedan od retkih znakova kojem sledi vrlo lep ostatak meseca marta ali i ceo mesec april. Jedino sto mozemo da kazemo jeste da uzivate u sreci koja je sada pred vama!

Stranice: 1 2