Petak, 18. mart je dan  kada je pun mesec u znaku Device i evo sta donosi!

Petak, 18. mart je dan kada je pun mesec u znaku Device i evo sta donosi!

2022-03-17 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo  da naglasimo jeste da ni u kom slucaju ne bi ste smeli da dizete ruke od jednog lava. Vase emocije prema njemu su iskrene. Spremni ste na sve kako bi on bio pored vas i to je ono sto moramo reci. No, u danima koji su pred nama je moguce da cete shvatiti da ni on nije ravnodusan prema vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste voljeni. Ima neko do koga vam je stalo,li vam tek sledi susret koji bi mogao bas sve da promeni.

U danima koji su pred nama ce doci do toga da vam neko otvori svoje srce i da vam prizna da vas iskreno voli,  i toj osobi treba da date sansu.

 

 STRELAC

Pun mesec u znaku Device vama licno nece doneti nista posebno ali je moguce da cete se osetiti usamljeno. Mozda cete videti da su svi oko vas srecni,a da ste vi jedini sami, usamljeni, da svi imaju nekoga… Ne treba da ocajavate zbog toga jer ce prava osoba uci u vas zivot kada se budete najmanje nadali…

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ni u kom slucaju  ne bi  ste trebali da   mislite o tome sta ko kaze ili misli. Vi bi ste u danima koji su pred nama trebali da se fokusirate na svoje zelje.

Zivot je samo jedan, pokusajte da ga zivite na svoj nacin, i da slusate svoje srce. Mnogi bi zeleli da se mesaju u vase licne odluke.

 

 VODOLIJA

Sve je doslo na svoje, i vas ovog dana ceka jedno lepo iznenadjenje. Ako ste u vezi znajte da je vrlo moguce da ce voljena osoba da vas zaprosi.

Od vas  zavisi dalje odvijanje situacije ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ste iskreno voljeni. Neko bi sve dao za vas.

 

 RIBE

Ovo ce biti vrlo lep period.Cini se da ce tek da dodje do divnih trenutaka   u vasem zivotu.

Moramo da kazemo da ste vi znak koji ni u kom slucaju ne odustaje od ljubavi ali da ce ovo biti dan tokom kojeg cete shvatiti da za vas sudbina ima divne planove.

Srece vam nece nedostajati,samo slusajte glas svog srca.

Stranice: 1 2