Pun mesec  je bio juce,ali  posledice ostaju do kraja marta:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

Pun mesec je bio juce,ali posledice ostaju do kraja marta:Na ove znakove ce imati najjaci uticaj!

2022-03-18 0 By Admin

 

DEVICA

Buduci da je pun mesec  usao u vas znak, nije ni cudo sto ce period do kraja marta da donese mnogo toga. Kada pricamo o ljubavi, tu nece biti velikih promena ali itekako moze da bude kada je rec o karijeri.

Vi cete dobiti priliku da se dokazete na polju posla. Imacete niz  zadataka i izvesno je da ce vam poci za rukom da ih  izvrsite na pravi nacin. Samim tim nece izostati   ni pohvale a ni nagrade. Moramo reci da samim tim sto je pun mesec usao u vas znak vi mozete da donesete i odluke koje se ticu vase buducnosti.

Ako vam stigne ponuda za prelazak na drugo radno mesto svakako da bi ste trebali dobro da razmislite. To ce biti sjajna ponuda i sjajan  finansijski momenat ali je moguce da ce to da utice na vase  emotivne odnose sa ljudima do kojih vam je stalo. Kilometri nekada mogu da naprave veliki problem i da nas udalje od onih  koje volimo  i u emotivnom smislu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Moramo da kazemo da je vrlo moguce da ce i neko ko vas je jednom imao i jako povredio da vam trazi oprostaj.  Odluka o tome da li cete toj osobi dati sansu je samo na vama,ali znajte da ona itekako moze da utice na vasu srecu kada je buducnost u pitanju.

 

 

Stranice: 1 2