April ce mu biti caroban i sudbonosan! Ovaj znak ce konacno sresti srodnu dusu!

April ce mu biti caroban i sudbonosan! Ovaj znak ce konacno sresti srodnu dusu!

2022-03-31 0 By Admin

Dragi rakovi, u vas zivot ulazi  jedna osoba u znaku jarca. Istina je, vas dvoje ste po karakteru skroz razliciti i u to nema nimalo sumnje. Ali, polako. To sto ste drugaciji ne mora da znaci da vasa ljubavna prica nece imati srecan kraj. Vi ste mirni i vama je ljubav na prvom mestu. Zelite nekog ko ce vas voleti i ko ce vam biti odan, a   jarac je bio avanturista koji sada zeli da se skrasi. On ce vama dati neku novu  dimenziju zivota i ljubavi tako sto ce vas voditi na mesta na kojima nikada niste bili.. A sa druge strane, vi cete biti osoba koja ce njemu dati potrebnu oazu mira i sigurnosti.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas susret ce se vrlo verovatno odigrati u prvoj polovini aprila. Naravno da ce vam biti   pomalo cudno i da ce vam trebati vremena da shvatite sta se zapravo desilo. Ali, ljubav je nesto sto se desi ili ne desi, a vi ste neko ko je zeljan silnih i iskrenih emocija!

Moramo da kazemo da su velike sanse da ce ta osoba uci u vas zivot putem posla. To ne znaci da  mora tako biti,ali su najveci izgledi da ce ta osoba uci u vas zivot kao novi kolega… No,srca ce se prepoznati, tako da cete vrlo brzo uploviti u ljubavnu pricu koja ce vam dokazati da prave ljubavi itekako postoje!

Kada je rec o pripadnicima raka koji su sada zauzeti,moramo da kazemo da ce i njima april biti jako lep. Oni koji su u vezama mogu da ocekuju  prosidbu… A oni koji su vec uplovili u  bracne vode, oni mogu da ocekuju krunu ljubavi.  Velike su sanse da cete dobiti vest o potomstvu,a moramo da kazemo da ste jedan od retkih znakova koji su rodjeni da bi bili roditelji. U vasem srcu ima toliko ljubavi da je prava steta ne podeliti je sa nekim!

Stranice: 1 2