Subota, drugi april: Do kraja dana  jednom znaku sledi pravo cudo sudbine!

Subota, drugi april: Do kraja dana jednom znaku sledi pravo cudo sudbine!

2022-04-01 0 By Admin

VAGA

Imajte na umu da je vazno da se zapitate sta je ono sto zelite jer se cini da dajete laznu nadu nekome. Ne kazemo da to radite namerno. Ne,  to je prosto nesto cega mozda cak i niste svesni. Ali, morate da se zapitate kako bi vama bilo na mestu te druge osobe. U skladu sa tim,   vreme je za radikalne odluke i promene u vasem zivotu. Ne radite ono za sta niste sigurni da vam treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA

Dolaze dani za ljubav.

Dolaze dani tokom kojih cete shvatiti da je zaista vreme da kazete zbogom proslosti. Mnogo ste   toga izgubili, i emocija i vremena, cekajuci da se neko promeni.  Ovog puta treba da slusate razum i da date sansu jednom raku da pokusa da vas osvoji. Njegove emocije prema vama su iskrene, u to nema nimalo sumnje.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da cete vi danas dobiti jednu vrlo vaznu vest. Rec je o necemu sto moze da promeni vas zivot. Sada nikako nije vreme da vam ponos bude naglasen. Ukratko receno,  ako vam je do srece sada treba da slusate svoje srce. Vrlo je moguce da ce ovaj drugi april biti dan kada ce vam neko priznati jacinu svojih emocija. Nemojte to olako shvatiti.

 

 JARAC

Ovog dana treba da mislite na sebe. Dakle,da cinite ono sto zelite i da se ponasate onako kako licno vama prija. To ne znaci da ste  los covek, niti da ste sebicni. Vi ste samo neko ko je uvek mislio na druge, i sada je vreme da se fokusirate na sebe. Umorni ste od brige da vecito mislite na druge i na tudju srecu. Stavite sebe na prvo mesto.

 

 VODOLIJA

Vi cete ovog dana shvatiti da postoji  ljubav. Da postoji pravo vreme za sve, pa i za emocije. A ovaj drugi april bi mogao lako biti dan kada cete videti pravo lice nekoga do koga vam je stalo…

Ta osoba vam je glumila prijatelja jer je mislila da vi prema njoj ne osecate nista vise, ali ako se danas usudite da otvorite svoje srce… Ceka vas najlepse  iznenadjenje zivota.

 

RIBE

Ova subota treba da bude dan za vas. Dan  kada cete sami sebi biti na prvom mestu. U to nema nimalo sumnje,jer cete samo u tom slucaju moci da kazete da  vam je krenulo na bolje.

Ukratko  receno, ovaj drugi april bi mogao biti dan kada ce se vase zelje ostvariti a vas  zivot napokon dobiti jedan lepsi i drugaciji smisao.

Stranice: 1 2