Nedelja, 3. april: Do kraja dana sledi zivotni preokret,  jednom znaku stize poziv koji nije ocekivao!

Nedelja, 3. april: Do kraja dana sledi zivotni preokret, jednom znaku stize poziv koji nije ocekivao!

2022-04-02 0 By Admin

 VAGA

Ova nedelja moze da  bude prilika da  pocnete ispocetka sa osobom do koje vam je stalo.

Vi je volite iskreno i u to nema sumnje, ali povredila vas je i razocarala… I iako vam je jasno da se kaje, i da pati sto vas je izgubila,vama je sada potrebno vreme. Ako vam je potreban savet,  znajte da ne treba da joj oprostite tek tako.. Ali, nemojte je  ni odbijati, dajte joj sansu da vam dokaze da se kaje.

 

 SKORPIJA

Moramo da kazemo da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze  i pokaze svoju ljubav. Fali vam emocija, da   vam neko  poklanja ljubav, ali i da mu uzvracate istom merom.  Prvi uslov je ispunjen,ali vi nemate petlju da toj osobi date sansu… Ravnodusni ste,iako dobro znate da ta osoba zasluzuje da joj date priliku.

 

 STRELAC

Kada je u pitanju ova nedelja, moramo reci da ce zvezde biti na vasoj  strani. Ponasajte se u skladu sa tim.  Moguce je da ce ovo biti dan za srecu, bas kao sto ste i zasluzili. Posle niza suza i losih trenutaka, konacno cete dobiti sansu da se uverite u to da  vas neko voli.

Dajte toj osobi priliku. Ovaj treci april bi mogao biti dan za novu ljubavnu pricu.

 

 JARAC

Vreme je da budete iskreni i da priznate jednoj osobi da ste je slagali. To niste uradili zato sto zelite da je povredite vec zato sto, jednostavno,  niste zeleli da joj  slomite srce. No, dolaze dani kada ce ona sasvim sigurno saznati istinu.  Znajte  da ce joj  biti mnogo teze   saznanje od te istine da ste vi znali sve, a da ste cutali i lagali…  Izgubice poverenje u vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ceka vas jako naporna sedmica.  U skladu sa tim, vama treba odmor. Pokusajte tokom ovog dana da se fokusirate na ono sto zelite. Da se posvetite sebi,da dovoljno spavate… Zivot je samo jedan,ali prebrzo prolazi.

Vama sada treba mira, odmora i sna.  Tisina ce vam prijati vise nego bilo sta drugo.

 

 RIBE

Ovaj dan ce biti prilika za romansu. Moguce je da cete konacno shvatiti da ste voljeni i da postoji neko ko bi za vas i  zbog vas sve uradio. Prosli ste kroz mnogo toga ali sada napokon dolaze dani kada ce vam osmeh biti na   usnama. Cini se da je konacno doslo vreme vase srece i sada je bitno da ne krijete emocije. Nije vreme za ponos vec za otvaranje srca… Dajte sebi sansu za srecu.

Stranice: 1 2