Ponedeljak,4.april: Karma  danas nagradjuje neciju dobru dusu!

Ponedeljak,4.april: Karma danas nagradjuje neciju dobru dusu!

2022-04-03 0 By Admin

 VAGA

Ovaj cetvrti april ce vama doneti susret sa nekim iz proslosti. Rec je o osobi  koja vam je jako znacila. Ako budete citali ovaj tekst pre nego do susreta dodje, verovatno cete pomisliti  da   ce se ljubav i emocije vratiti… No, nece biti tako.   Kad vam se ponovo sretnu pogledi, prosto cete shvatiti da ta osoba  nije  bila vredna vase onolike ljubavi.

 

 SKORPIJA

Prija vam sto je jedan rak  uz vas. Iz dana u dan vam je sve lepse kada je on u pitanju. Ali, moramo reci da je bitno da ne odustajete od emocija, i da se ne plasite da se predate i fokusirate na novi pocetak. Vas problem je sto se i dalje potajno nadate nekome iz proslosti iako znate da ta  osoba nije vredna silnih sansi koje ste joj dali.

 

 

STRELAC

Ovo ce biti dan kada cete dobiti novu poslovnu sansu. U to nema nimalo sumnje. Moci cete svima oko sebe  da dokazete koliko ste zapravo dobri u onom sto radite. I u skladu sa tim, toliki trud i rad, vama ce doneti nagradu u vidu ponude za novo radno mesto. Odluka je na  vama,ali ovaj cetvrti april bi mogao da oznaci novi pocetak u vasem zivotu.

 

JARAC

Konacno cete shvatiti da se isplati to sto ste dobar covek. Danas  ce vas sudbina nagraditi. Iza vas su losi i teski dani,ali danas vam stize jedan vrlo lep  poziv i jos lepsa vest. Moguce je da ce doci do ostvarenja zelje na koju ste dugo cekali. Vi ste primer da postoje osobe koje su svesne toga da su posebne… Osoba koje umeju da uzivaju u ljubavi i koje umeju da cekaju na srecu.

 

 VODOLIJA

Slede dani tokom kojih cete shvatiti da je nekome iz vase blizine stalo do vas. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte odustajati od onog do cega vam je stalo.

Ako je ta osoba   imalo vredna i bitna u vasem srcu, nemojte je odbijati vec joj dajte sansu da vam na delu svoje emocije pokaze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Odlicno se osecate. Jedna vaga je uz vas i nema sumnje da je spremna na sve ne bi li vas pored sebe imala. Ljubav ce vam dati snagu za mnogo toga, a ribe koje su slobodne mogu ovog ponedeljka poceti jednu vrlo lepu ljubavnu pricu.

Cini se da se kolo srece okrece i da vam tek dolaze lepi trenuci…

Stranice: 1 2