Cetvrtak,7.april:   Najvazniji dan u zivotu  ovog zodijaka – sledi prosidba!

Cetvrtak,7.april: Najvazniji dan u zivotu ovog zodijaka – sledi prosidba!

2022-04-06 0 By Admin

 Polako ali sigurno se priblizavamo kraju i ove sedmice…

 

  OVAN

Moramo da  kazemo da ce ovaj cetvrtak biti prilika da se posvetite sebi. Da uzivate u svemu sto imate i da shvatite da ste srecni. Vi ste veliki borac  i uvek zelite jos i jos, ali prosto  se cini da niste svesni da vi vec imate ono sto  vam   za srecu treba. Ovaj dan ce biti  prilika da mislite na sebe.

 

 BIK

Konacno cete shvatiti ko je osoba do koje vam je stalo, i sta je ono sto dalje  treba da radite. Bili ste u ljubavnoj dilemi ali sada konacno sve dolazi na svoje. Ovaj cetvrtak ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Ako vam znaci, bolje sto je sve ovako ispalo jer ste sada sigurni u svoje odluke.

 

 BLIZANCI

Moramo da kazemo da  je bitno da ne odustajete od onog sto zelite. Jedan rak vam je vrlo vazan i samo je bitno da nastavite tako. Ne smete sebi da dozvolite da misljena drugih ljudi uticu na vas. Vi mnogo vredite i moramo da kazemo da je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Ovaj cetvrtak vama donosi lepe vesti.

 

 RAK

Odluka o tome sta je ono sto zelite je na vama. Ali, moramo da kazemo da je bitno da znate da je nekome stalo do vas i da  je taj neko spreman na sve ne bi li vas pored sebe imao.  Odluka  zavisi samo od vas ali treba da imate na umu da bi ta osoba zaista dala sve od sebe da vam dokaze kako je zapravo lepo kada nas neko  ludo voli.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 LAV

Emotivni ste, ali ono sto je izvesno jeste da se kajete. Kako prolaze dani, sve vam je jasnije da ste napravili  zivotnu gresku kada ste dozvolili da jedna skorpija ode od vas. I dalje mislite na nju i zapravo vam je sve jasnije da vama nikada nece poci za  rukom da je zamenite.. Ili zaboravite. Ona je od osoba koje se pamte.

 

 DEVICA

Ovaj cetvrtak ce vam biti dan za ljubav. Slobodnim devicama bez imalo sumnje sledi susret koji ce im dokazati da prava ljubav postoji,samo  da je bitno   imati strpljenja i cekati da ta osoba udje u nas zivot. Sa druge strane, device koje su sada u vezi ce danas biti  srecnije nego ikada. Vama, drage device, sledi prosidba, i to je najlepse sto ce vam se ikada desiti…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2