Cetvrtak,7.april:   Najvazniji dan u zivotu  ovog zodijaka – sledi prosidba!

Cetvrtak,7.april: Najvazniji dan u zivotu ovog zodijaka – sledi prosidba!

2022-04-06 0 By Admin

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je nekome stalo do vas. Jedna devica je spremna da vam na delu dokaze svoju ljubav i svoje emocije.

Mogao bi ovo biti dan za romansu ako je to ono sto zelite…  Sve je ipak na vama.

 

 SKORPIJA

Zapitajte se sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim.  Jer, moze se reci da bi ovaj dan mogao doneti niz promena.   No,ono sto je izvesno jeste da vam se   pruza sansa da se na polju karijere dokazujete iz dana u dan. Mozemo da kazemo da nema sumnje  da ste veoma vredni i odgovorni i da ste zasluzili priznanja…

 

 STRELAC

Ovaj cetvrtak vama nece doneti nista posebno,pa mozemo da  kazemo da vam sledi jedan miran dan. Mozete se posvetiti sebi, pokusati da ostvarite neke svoje sitne zeljice i da se prosto posvetite onima do kojih vam je stalo. Ukratko receno, danas  je dan kada treba sebe da stavite na prvo mesto. Takvi dani su retki i zato   ovaj iskoristite.

 

 JARAC

Nemojte zaboraviti da ste obecali nekome nesto vazno jer ta osoba  ocekuje sada da odrzite svoju rec. No, istina je da se negde cak i kajete zbog toga, sto ne znaci da imate prava da je sada  razocarate. Ali, svakako da   bi ste trebali da joj kazete istinu ako vec ne mozete da stojite iza svojih reci…

 

 VODOLIJA

Ovaj cetvrtak vama nece doneti ono sto zelite,ali to ne znaci da zbog toga treba da ocajavate. Naprotiv. Dajte sebi vremena da donesete neke odluke i da se posvetite sebi. Ljubav je sada  ono sto vam je na prvom mestu ali vam je jasno da ste svoje srce dali nekome ko nikada nece moci da vas voli onako kako zelite i kako zasluzujete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 RIBE

Polako ali sigurno i vama krece na bolje. Posle niza losih  trenutaka, ali i ljubavnih  izbora, u vas zivot ulazi neko ko ce vam na delu dokazati sta je to prava ljubav. U skladu sa tim, posvetite se tome da uzivate   i nemojte biti sumnjicavi.

Imajte na umu da posle svake kise dodje Sunce,a vi ste nazalost mnogo patili.

Stranice: 1 2