Sreda,13. april:  Jedan   zodijak danas treba da bude oprezan i da pazi kome veruje!

Sreda,13. april: Jedan zodijak danas treba da bude oprezan i da pazi kome veruje!

2022-04-12 0 By Admin

 VAGA

Odlicno se osecate a kada je ova sreda u pitanju moramo da kazemo da cete dobiti vesti koje ste dugo cekali. Vage koje su slobodne ce mozda danas da se zaljube na prvi pogled. Nema bas nimalo sumnje da vas ceka sreca i da ste  je vi iskreno zasluzili.

 

SKORPIJA

Ovo nece biti dan kada ce zvezde biti na vasoj strani ali to ne znaci da treba da   ocajavate  i brinete. Umesto toga, pokusajte da promenite ono sto mozete.   Bitno je da razmislite o svojim zeljama i da ne obecavate ono sto ne mozete da ostvarite.

 

 STRELAC

Jedan rak vas voli iskreno i spreman je na sve zbog vas. To je ono sto je vazno da kazemo. Ali, ono sto je najvaznije,  nemojte mu davati laznu nadu. Recite mu istinu, makar mu ona slomila srce. Samo nemojte da ga drzite  u zabludi.

 

 JARAC

Vazno je da kazemo da ce ova sreda biti sansa za srecu.  Dakle,slusajte svoje srce i razmislite o svemu sto zelite.  Cini se da je moguce da se neke vase  zelje ostvare u danu pred nama. Ovo nije vreme za ponos  vec za to da slusate glas svog srca.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 VODOLIJA

Ljubav je  ono sto vas vodi kroz zivot.  To je izvesno. Ali, bitno je da kazemo da u ovom  trenutku ne treba da  se upustate u nove veze. Ovo nije pravo  vreme da se desi prava ljubav. Bolje je za vas da za sada budete sami nego  da se razocarate.

 

 RIBE

Konacno cete biti srecni. To je ono sto moramo da naglasimo. Ova sreda ce vam doneti nesto jako lepo, i bitno je da ne odustajete  od onog sto zelite.

Dozvolite sebi da zivite onako kako zelite, a ne kako drugi misle da treba.

Stranice: 1 2