Posledice ruzicastog meseca:  Nekome  sledi ostvarenje zelje koja mu znaci vise od zivota, jer je ruzicasti mesec doneo samo srecu!

Posledice ruzicastog meseca: Nekome sledi ostvarenje zelje koja mu znaci vise od zivota, jer je ruzicasti mesec doneo samo srecu!

2022-04-18 0 By Admin

 

DEVICA

Noc kada je bio ruzicasti  mesec je bez imalo sumnje nekim pripadnicima vaseg znaka promenila zivot. Desile su vam se neke lepe stvari koje su vam  dokazale da postoji  prava ljubav i da postoji pravda na ovom svetu. Vrlo je vazno da kazemo da  ce tek sudbina da vas nagrade. Jer, vi ste znak na koji  ce  uticaja ruzicastog meseca da se oseca i u danima koji su pred nama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vama sudbina daje sansu da se ostvarite na polju karijere i da svima oko sebe dokazete koliko ste zapravo dobri u onome sto radite. Vrlo je vazno da kazemo da je ovo period kada cete moci da   zapocnete i neki novi posao. Ako je to ono sto u ovom trenutku zelite.

Sreca ce biti na vasoj strani i u to nema nimalo sumnje, ali moramo da kazemo da   to nista nece vredeti ukoliko vi ne budete bili dovoljno hrabri da se borite za ono sto zelite.

Za kraj moramo da kazemo da je vazno da budete borac, jer ljudi oko vas misle da to ne mozete. Ovisno o tome koliko istrajni budete u onom sto zelite, vi cete moci da ostvarite svoje snove.  Sreca ce vas pratiti ali se nista nece desiti samo od sebe, sto je vrlo vazno da  naglasimo.

Moramo da dodamo da je vrlo moguce i to da ce uticaj ruzicastog meseca na vas biti takav da konacno  uplovite u bracne vode. Ako postoji neko do koga vam je stalo… Znajte da je sada pravo vreme da to i kazete. Sudbina je konacno na vasoj strani i vi cete pri tome moci da kazete da ste srecniji  nego ikad pre.

Stranice: 1 2