Mlad  mesec je za cetiri dana: Sledi noc posle koje nista nece biti isto  u zivotima ovih znakova!

Mlad mesec je za cetiri dana: Sledi noc posle koje nista nece biti isto u zivotima ovih znakova!

2022-04-26 0 By Admin

Ako ste rodjeni u jednom od ovih  znakova,imajte na umu da vam slede velike promene!

 

  BLIZANCI

Noc koja dolazi ce biti ona koja ce sve da promeni.  Jer, mlad mesec u vasem znaku moze da donese promene  na polju emocija. Ako ste sada u vezi krajnje je vreme da razmislite o tome da li osoba za koju se borite zasluzuje sve sto cinite za nju jer deluje da nije tako. Bitno je da kazemo da ovo moze da bude period kada cete videti pravo lice osobe do koje vam je stalo. Vase srce ce biti slomljeno a vi pri tome necete znati kako se ponasate.

Vazno je da kazemo da  kada nastupi mlad mesec pre svega   treba da  budete svesni da svakome od nas pre ili kasnije dodju danu kada patimo zbog ljubavi. Kada svoje srce damo nekome ko ne zna da cuva ono sto  ima i ono sto mu pripadamo.

Ako ste sada  slobodni znajte da postoji velika mogucnost da cete se zaljubiti u nekoga ko nikada nece  moci da vam uzvrati istom merom. Vi cete  poludeti od silnih emocija… Ali cete na kraju dobiti samo slomljeno srce i veliko razocarenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

STRELAC

Moramo da kazemo da mlad mesec vama donosi razocarenje. Doci ce do toga da se silno razocarate  u nekoga do koga vam je  jako stalo i u to nema nimalo sumnje.   To je osoba koju volite svim srcem ali ono sto moramo da  kazemo jeste da je izvesno da ona prema vama ne oseca isto. Sto pre se pomirite sa tim to bolje po vas. Inace, ako dozvolite sebi da i dalje zivite  u laznoj nadi, kada dodje noc mladog meseca, vi cete saznati da vas je ta osoba lagala i da je od vas  krila nesto jako vazno. Vi ste prema njoj uvek bili fer, a ona se usudila da vas  slaze nesto sto   ce vam slomiti srce… Kada saznate istinu, ona ce promeniti vas zivot iz korena. Moguce  je da nakon toliko velikog razocarenja  nikada nikome necete moci da verujete u potpunosti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2